Oferta Magenta
Stiri

Noua oferta MagentaONE aduce reduceri de pana la 40%

Oferta Magenta

Telekom Romania a anuntat lansarea ofertei speciale de primavara, care aduce beneficii sporite pentru toate tipurile de servicii – ofertele integrate MagentaONE, servicii mobile si servicii fixe.

Cu ofertele MagentaONE, disponibile atat clientilor noi, cat si clientilor existenti care detin servicii fixe de la Telekom, utilizatorii beneficiaza promotional de un pret mai mic la serviciile mobile achizitionate la pachet cu serviciile fixe. De asemenea, noua oferta MagentaONE aduce clientilor mai multa flexibilitate in combinarea in cadrul unui singur pachet si pe o singura factura a serviciilor din portofoliul fix cu serviciile din portofoliul mobil, pastrand caracteristicile si beneficiile acestora.

In aceasta perioada, clientii care opteaza pentru oferta de familie MagentaONE beneficiaza de o reducere de 40% din pretul de lista al serviciilor de voce cu date mobile incluse si de posibilitatea de a alege smartphone-uri sau tablete in rate. Astfel, un client care alege oferta de familie MagentaONE cu serviciul de date si voce mobila Talk S la 25 lei / luna (TVA inclus) va beneficia de minute nationale nelimitate si de smartphone-ul Huawei Y6 in rate de 25 lei/luna.

De asemenea, clientii care opteaza pentru oferta cu terminal inclus primesc o reducere de 20% din pretul de lista al serviciului mobil si un smartphone, in cazul in care achizitioneaza cel putin un serviciu fix. Spre exemplu, abonamentul de voce cu date mobile incluse Surf M achizitionat impreuna cu pachetele de servicii fixe ofera pentru 47 lei / luna (TVA inclus) minute nelimitate in toate retelele nationale, 2 GB internet mobil la viteze 4G, acces la pachetul online Dolce Sport si Smartphone Huawei Y5 4G inclus.

Cu oferta de primavara, clientii au la dispozitie o oferta unica de televiziune cu pachetele Telekom TV, incepand de la 39 lei / luna (TVA inclus) si de cea mai buna experienta TV, bazata pe continut de calitate – grila extinsa de canale TV, inclusiv cel mai mare numar de canale HD, toate meciurile din Euro 2016, UEFA Champions League, Europa League, transmise pe canalele Dolce Sport si pe www.telekomtv.ro, si alte competitii sportive in exclusivitate – si pe functionalitati avansate ale televiziunii interactive – Inregistrari in Cloud, Video la cerere, Arhiva TV, Media Player.

Pachetele cu 3 servicii fixe ofera clientilor posibilitatea sa achizitioneze televizoare smart sau laptopuri in rate lunare, incepand de la 67 de lei/luna. Pachetul cu Televiziune M, Internet L si Voce fixa S este disponibil la 74 lei / luna (TVA inclus), iar cel cu Televiziune L, Internet L si Voce fixa S la 79 lei / luna (TVA inclus). Utilizatorii care opteaza exclusiv pentru serviciul de televiziune interactiva pot alege pachetul Televiziune M cu acces la pana la 137 canale TV, inclusiv HD, la 39 lei / luna (TVA inclus). In plus, clientii pot beneficia de primul STB HD sau SD in chirie cu reducere 100%, in functie de tehnologia si pachetul alese, precum si de acces gratuit la platforma Telekom TV Web & Mobile, cu pana la 104 canale TV disponibile online si pe mobil. Clientii care aleg pachete fixe cu internet sau voce mai au la dispozitie si modem Wi-fi in chirie cu reducere 100%, un produs de securitate Norton gratuit timp de 2 luni si acces gratuit la peste 18 milioane de hotspot-uri Wi-Fi din lume prin reteaua FON, respectiv un telefon DECT in chirie cu reducere 100%. Oferta este disponibila pentru clientii noi, dar si pentru clientii existenti care doresc sa adauge noi servicii la pachetele de servicii fixe achizitionate pana la data prezentei oferte de primavara.

Oferta de primavara Telekom Romania Mobile aduce, de asemenea, noi abonamente de servicii mobile, care includ convorbiri nelimitate in orice retea nationala, trafic de date national nelimitat si viteze 4G pentru traficul recomandat, dar si acces si trafic gratuit online, in primele 6 luni de la activarea contractului, la canalele Dolce Sport, care transmit toate meciurile Euro 2016, prin aplicatia Telekom TV Web & Mobile. Abonamentele Talk S, M si L dar si Complete XL si XXL ofera pana la 1500 de minute internationale incluse pentru zona 1 si zona 2, iar abonamentele Talk L, Surf L, Complete XL si XXL ofera pana la 1500 minute in Roaming si pana la 2 GB trafic de date in Roaming, anual.

Clientii care opteaza pentru servicii mobile din ofertele Telekom Romania Mobile fara smartphone pot beneficia de o reducere de 20% la primul abonament achizitionat. In plus, oferta pentru familie Telekom Romania Mobile special creata pentru clientii existenti care doresc un al doilea abonament aduce o reducere de 20% din pretul abonamentului pentru ofertele cu telefon la pret redus si o reducere de 40% pentru ofertele fara telefon, cu posibilitatea achizitionarii oricarui smartphone in 24 rate fara dobanda. Astfel, un client care alege oferta de familie cu abonament Talk S cu oferta fara telefon va beneficia, pentru 25 lei / luna (TVA inclus), de minute nationale nelimitate, dar si de smartphone-ul Huawei Y6 in rate de 25 lei/luna.

Clientii care aleg sa isi porteze numarul in reteaua Telekom Romania Mobile pot beneficia de abonamentul Surf M, pentru 59 lei / luna (TVA inclus), care include minute nationale nelimitate, trafic de date national nelimitat cu 2 GB de internet mobil la viteze 4G, acces si trafic gratuit la canalele Dolce Sport prin aplicatia Telekom TV si smartphone LG Leon la 1 leu. Abonamentul Surf L, la 81 lei / luna (TVA inclus), aduce minute si SMS-uri nationale nelimitate, 3,5 GB internet mobil la viteza 4G si Smartphone Huawei P8 Lite la 99 lei.

De asemenea, Telekom Romania Mobile vine in intampinarea clientilor sai cu noi abonamente de date pentru tablete / modem si noi extraoptiuni de date mobile flexibile, ajustate nevoilor clientilor. Noul portofoliu de abonamente de date aduce trafic de date national nelimitat, viteze 4G, pana la 2 GB trafic de date in Roaming, anual, acces promotional la aplicatia Telekom TV Web & Mobile si oferte special create pentru familie.