Tom Clancy's The Division
Jocuri

Media Galaxy lanseaza pe 8 martie Tom Clancy’s The Division

Tom Clancy's The Division

Media Galaxy va organiza marti, 8 martie 2016, evenimentul de lansare a noului joc Tom Clancy’s The Division.Cu ocazia lansarii oficiale, Media Galaxy invita toti fanii Tom Clancy’s The Division in magazinul Media Galaxy Orhideea, marti, incepand cu ora 18:00, pentru un eveniment in cadrul caruia participantii vor avea posibilitatea de a incerca jocul in premiera. De asemenea, acestia vor avea ocazia sa participe la concursuri si tombole in care se vor putea castiga numeroase premii: jocuri Tom Clancy’s The Division, periferice de gaming de la Logitech, postere, caciuli, tricouri si alte materiale marca Tom Clancy’s The Division.

LOGITECH G810 Orion SPR RGB Tom Clancy's The Division

Premiul 1 – Tastatura gaming mecanica LOGITECH G810 Orion SPR RGB + Tom Clancy’s The Division PC CADOU

LOGITECH-G633-Artemis-SpectrumTom-Clancy's-The-Division-PC

Premiul 2 – Casti gaming LOGITECH G633 Artemis Spectrum, RGB, 7.1, negru + jocul Tom Clancy’s The Division PC

LOGITECH-G502-Proteus-SpectrumTom-Clancy's-The-Division-PC

Premiul 3 – Mouse gaming LOGITECH G502 Proteus Spectrum RGB + jocul Tom Clancy’s The Division PC

Tom Clancy’s The Division este disponibil spre vanzare in versiune standard, precum si in editiile speciale Tom Clancy’s The Division Gold Edition si Tom Clancy’s The Division Sleeper Agent Edition, incepand cu data de 8 martie 2016, in reteaua de magazine Media Galaxy si pe site-ul Media Galaxy.

Tom Clancy’s The Division spune povestea unui New York decazut, a carui populatie a fost afectata de un virus periculos, transmis prin intermediul bancnotelor. Cu orasul cazut in anarhie, numeroase grupuri extremiste isi disputa suprematia, fara a lua in seama soarta supravietuitorilor nevinovati. In fata unei astfel de amenintari, jucatorii trebuie sa se organizeze in The Division, o miscare ce incearca cu disperare salvarea New York-ului si aducerea metropolei americane la maretia de altadata. Agentii din The Division vor putea coopera pentru rezolvarea situatiei din New York si ducerea la bun sfarsit a povestii din Tom Clancy’s The Division sau se vor putea infrunta direct in Dark Zone, pentru dobandirea unor echipamente cat mai performante.