oculus-ready-pc-family
Telefoane Mobile

PC-urile Oculus-Ready cu GeForce GTX sunt disponibile la precomanda

oculus-ready-pc-family

PC-urile Oculus-Ready de la Dell, Alienware si ASUS au devenit disponibile pentru precomanda in Statele Unite la Best Buy, Amazon si in Magazinele Microsoft.

Toate PC-urile sunt dotate cu placi grafice GeForce GTX si ofera o experienta plug-and-play rapida si captivanta. Pretul computerelor achizitionate impreuna cu Rift porneste de la 949 dolari. PC-urile cu GeForce dispun de drivere game ready de la NVIDIA care ofera setarile optime pentru cele mai noi jocuri si aplicatii, chiar din ziua lansarii. De asemenea, acestea includ ultimele tehnologii GameWorks VR, care ajuta la reducerea latentei si imbunatatesc performanta castilor VR, a jocurilor si aplicatiilor.

GeForce GTX

Functia Multi-Res Shading din cadrul GameWorks VR ofera imbunatatiri substantiale ale performantei pentru jocurile si aplicatiile VR – pâna la 50% pentru Unreal Engine 4.

Daca ai deja un PC compatibil cu tehnologia VR si ai nevoie doar de un upgrade la placa grafica, intra pe GeForce.com si afla mai multe despre unitatile de procesare vizuala GeForce GTX VR Ready care ofera performantele necesare jocurilor de tip VR. Printre acestea se numara: GeForce GTX 970, GTX 980, GTX 980 Ti si TITAN X.