Romania la MWC 2016
Stiri

Romania va fi reprezentata la MWC 2016 de 14 companii

Romania la MWC 2016

Mobile World Congress se va desfasura in perioada 22-25 februarie si odata cu acesta incepe sezonul lansarilor celor mai importante tehnologii mobile si telefoane inteligente din 2016.

Romania va fi reprezentata la MWC 2016 de 14 companii care isi vor expune produsele si serviciile. Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software Timisoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri al Romaniei, aduce in prim-plan aceste lansari la cel mai important congres destinat telecomunicatiilor si tehnologiilor mobile.

Companiile care vor reprezenta Romania la Barcelona prin inovatiile si proiectele lor sunt din Brasov (OCRMO Technology, Visual Fan), Bucuresti (Computaris, Simartis Telecom), Cluj (Altom Consulting SRL, Cabrio Investment, Evozon Systems, Softech, Zynk Software), Craiova (IT Six Global Services), Sibiu (Ropardo) si Timisoara (Eta Automatizari Industriale, Infobest Romania, M&M Medianet SRL). Romania este prezenta la MWC pentru al cincilea an consecutiv, ARIES-TM ducand brandurile romanesti alaturi de marile companii din domeniu. Produsele si serviciile expuse de Romania pot fi vizitate la standul 6H40.

„Ne bucuram sa revenim la Mobile World Congress si sa ne prezentam pe scena europeana a tehnologiei cele mai interesante produse si servicii pe care le-au dezvoltat aceste 14 companii din Romania. Este un moment foarte important pentru oricare dintre companiile participante, deoarece pe langa noutatile in tehnologie este si o oportunitate de networking foarte buna. E un moment excelent pentru crearea unor noi legaturi pe piata europeana si internationala si fortificarea celor vechi. Sunt cateva zile in care cateva zeci de mii de oameni vor vizita standurile targului, iar noi reusim sa fim acolo cu aceste 14 branduri foarte importante“, a declarat Daniel Giurea, presedinte ARIES-TM.