Stiri

F64 anunta campania Black Friday Pro, dedicata profesionistilor

Black Friday Pro la F64

F64 a anuntat campania Black Friday Pro dedicata pasionatilor de fotografie si profesionistilor din acest domeniu.

Fie ca este vorba de actualizarea echipamentului pe care clientii deja il au sau de un upgrade serios, oferta de reduceri F64 este cel mai bun punct de pornire. Black Friday Pro se afla deja la a treia editie, iar anul trecut s-a bucurat de un real succes in randul fotografilor profesionisti, cu vanzari totale de peste 1,5 milioane de euro.

Campania Black Friday Pro se va desfasura in perioada 23-25 octombrie 2015, astfel ca profesionistii si entuziastii interesati de cele mai bune preturi la cele mai performante camere foto, obiective sau blituri vor avea suficient timp la dispozitie sa le achizitioneze. Clientii F64 se pot pregati pentru Black Friday Pro folosind mecanismul de whislist cu care magazinul i-a obisnuit de cativa ani. Acolo isi pot adauga produsele pe care le vor, urmand ca apoi sa primeasca pe mail un newsletter personalizat cu ele, doar daca sunt incluse in perioada de reduceri. Astfel, cel mai important avantaj al whislist-ului este posibilitatea de a cumpara echipamentul dorit cu cateva ore inainte de startul oficial al campaniei. Pagina pe care vor fi disponibile in timp real toate ofertele este Black Friday Pro, dar acestea pot fi consultate si in magazin.

Categoriile de echipamente incluse in campania speciala de Black Friday de anul acesta sunt aparatele foto-video full frame si obiectivele potrivite pentru astfel de aparate: teleobiective si utrazoom-uri, dar nu sunt uitate nici obiectivele fixe luminoase. Alaturi de acestea, F64 pune la dispozitia clientilor mai multe accesorii cu care sa-si completeze trusa de profesionisti. Fata de Black Friday 2014, F64 estimeaza o crestere a vanzarilor cu pana la 30%, reducerile ajungand la aproape un milion de euro, cel mai scump dintre ele avand pretul de 27.999 de lei si un discount substantial.