Panasonic
Stiri

Business in 4K la caravana Panasonic

Panasonic

Firmele din Ungaria vor avea ocazia sa faca cunostinta cu cele mai recente tehnologii Panasonic pentru firme: pe 27 mai caravana va ajunge la Muzeul Cailor Ferate din Budapesta.

Cei interesati vor putea vedea cele mai noi tehnologii vizuale, de securitate, de difuzare a datelor si de comunicatii. Tema principala a prezentarii va fi universul 4K.

Vizitatorii vor putea incerca proiectorul compact 4K de la Panasonic, cu sursa de lumina laser, dar si afisajul LCD profesional de 84″. O alta atractie a prezentarii va fi camera cinematografica VariCam 35, care permite filmarea in 4K si in alte câteva formate, in acelasi timp.
De asemenea, Panasonic va demonstra ca tehnologiei 4K ii revine un rol important in domeniul securitatii. Noile camere de supraveghere True 4K au fost concepute pentru a economisi jumatate din costurile legate de securitate, prin reducerea numarului de camere si de accesorii, dar si a necesarului de lucrari de intretinere.

„Gratie tehnologiei ultra-high definition de la Panasonic, firmele pot iesi in evidenta. De la productia si afisarea de continut vizual senzational, pâna la eficientizarea supravegherii video, Panasonic este in avangarda tehnologiei 4K pentru business”, a afirmat Hana Gruzova, Manager regional de marketing la Panasonic.

Publicul va putea vedea si succesorul celui mai bun proiector de luminozitate mare al Europei, PT-DZ21K2. Proiectorul DLP cu 3 circuite electronice ofera o luminozitate de 20.000 de lumeni. Cu toate acestea, este compact si usor. Nu cu mult timp in urma, 104 proiectoare PT-DZ21K au impresionat multimea la spectacolul organizat la Palatul Parlamentului, cu ocazia aniversarii a 555 de ani de la atestarea documentara a orasului Bucuresti.

La manifestare va fi prezent si proiectorul ultrasilentios PT-DZ780 de la Panasonic, de 7.000 de lumeni, dezvoltat pentru muzee, pentru invatamânt si pentru conferinte. Nivelul de zgomot al acestuia este de doar 30 db.

Organizatiile vor avea ocazia sa vada cum se produc metadate de marketing (cum ar fi statisticile despre vârsta si sexul vizitatorilor) cu ajutorul instrumentelor de analiza, pornind de la datele furnizate de camerele de supraveghere.

Panasonic isi va prezenta si solutiile de difuzare a datelor, inclusiv cele mai noi camere PTZ comandate de la distanta, destinate inregistrarii prelegerilor, conferintelor, precum si productiei de documentare.

Evenimentul va avea si o sectiune dedicata comunicatiilor de business. Vedetele acesteia vor fi noile telefoane SIP KX-TGP600 si KX-HDV130 pentru firmele mici, precum si centrala KX-NS500.

Opririle caravanei:

14 mai – Praga
21 mai – Bucuresti
27 mai – Budapesta