Logi Circle
Securitate,  Stiri

Cu Logi Circle poti monitoriza locuinta direct pe smartphone

Logi Circle

Logitech a anuntat Logi Circle Portable Home Connection Camera, o camera si o aplicatie mobila care transmite ceea ce se intampla acasa, direct pe telefoanele inteligente, permitand comunicarea cu orice persoana care se afla in camin.

Prin intermediul aplicatiilor gratuite de pe platformele Android si iOS se pot crea fluxuri video live la calitate HD cu ambele canale audio de emisie si receptie cu ajutorul retelelor wireless. Tehnologia Scene Intuition permite selectarea/filtrarea actiunilor care se petrec in fata camerei pentru a putea fi monitorizate lucrurile care se doresc in mod special.

Camera are capacitatea de a invata si memora actiunile normale care se petrec in casa si sa alerteze utilizatorul atunci cand lucruri si actiuni diferite necunoscute se intampla in camin. Acest detaliu ofera si o parcurgere mai usoara prin arhiva video inregistrata. In caz ca utilizatorul doreste o scurta prezentare a evenimentelor care s-au petrecut in casa, Day Briefs ofera un rezumat de 30 de secunde cu cele mai reprezentative actiuni care au avut loc in camin. Acest rezumat al zilei poate fi urmarit printr-o simpla accesare a aplicatiei.

Logtech Circle este un model portabil care permite oricarui utilizator sa exploreze camerele casei cu usurinta. Fiind un dispozitiv care necesita reincarcarea, acest detaliu poate fi rezolvat prin simpla asezare a dispozitivului pe incarcatorul circular, magnetic. Bateria reincarcabila poate face stream pana la 3 ore si poate sta in modul economic pana la 12 ore.

Logi Circle este la ora actuala al doilea model scos sub egida noului logo Logi. Camera video este disponibila la pre-comanda in anumite tari din Europa si S.U.A. pentru un pret recomandat de 199 euro, urmand ca distribuirea sa inceapa cu luna octombrie 2015.