Stiri

Telekom a lansat doua aplicatii mobile pentru mamici

Eu,-Mamica-Odiseea-Sarcinii

Pentru viitoarele si proaspetele mamici dornice in permanenta sa se informeze cu privire la dezvoltarea si ingrijirea copilului lor, in primele sale etape de viata, Telekom Romania lanseaza un pachet de aplicatii mobile, realizate in parteneriat cu cea mai populara platforma pentru parinti din Romania, Desprecopii.com.

Cele doua aplicatii, Odiseea Sarcinii si Eu, Mamica ofera acces la o serie de instrumente specifice, informatii si sfaturi utile, incepand cu prima luna de sarcina si continuand in primii ani de viata ai copilului.

„Prin intermediul celor doua aplicatii mobile, dorim sa fim alaturi de mamicile moderne si responsabile, sa le ajutam sa descopere frumusetea de a fi parinte, oferindu-le informatii utile, sfaturi, precum si o serie de instrumente si calculatoare menite sa monitorizeze dezvoltarea copilului, pas cu pas”, declara Bogdan Tibrin, Manager Aplicatii, VAS, Parteneriate si Afaceri Noi, Telekom Romania.

„Telekom a inteles rapid viziunea noastra si dorinta de a oferi viitoarelor si proaspetelor mamici mai multa mobilitate si acces la informatie de calitate de oriunde si oricand”, declara Florin Popescu, Business Owner, Desprecopii.com.

Odiseea Sarcinii este singura aplicatie mobila de pe piata de telecomunicatii din Romania dedicata femeilor insarcinate. Cu aceasta aplicatie, mamicile in devenire pot parcurge mai usor cele aproximativ 40 de saptamani de sarcina, sa descopere emotia si bucuria fiecarui moment si sa inteleaga cat mai bine schimbarile si transformarile la care sunt supuse (la nivel de corp, organism, familie etc.). Aplicatia pune la dispozitie atat informatii utile referitoare la dezvoltarea bebelusului si a mamei, legate de sarcina, nastere, sanatate si nutritie, cat si o serie de calculatoare si utilitare speciale, precum: Saptamanile de Sarcina, Nume de copii, Monitor de Greutate, Albume, Vizite la Medic, Contor de lovituri (miscari bebe), Contor de Contractii, Planificator Nastere, Liste de cumparaturi utile, Trusoul Bebelusului, Anunta Nasterea si multe altele.

Prin intermediul aplicatiei Eu, Mamica, proaspetele mamici beneficiaza de informatii despre sanatate, ingrijirea si dezvoltarea copilului, relatia parinte-copil, precum si de o serie de sfaturi utile pentru mamici si tatici, astfel incat acestia sa experimenteze din plin frumusetea sentimentului parental. Pe langa aceste informatii atent alese, aplicatia inglobeaza o serie de utilitare si calculatoare, precum: Bebelusul – primele 52 de saptamani, Grafice de Crestere, Calendar de Vaccinare, Activitati pentru Copii, Album foto si multe altele.

Ambele aplicatii mobile se integreaza in mod natural cu platforma Desprecopii.com, facilitand accesul la o serie de servicii menite sa ofere suport pe parcursul calatoriei de parinte (Stiri, Anunturi, Intrebari, Forum, Jurnal, Album de poze, Director, Retete Culinare etc.). Mamicile utilizatoare pot accesa cu usurinta diverse sectiuni ale site-ului, pot primi notificari pe telefon cand li se raspunde la o intrebare sau notificari pe mesageria privata. Mai mult, prin intermediul butonului „Panica”, ele pot primi raspunsuri in situatiile de criza de la miile de persoane aflate in comunitate, dispuse sa ofere o mana de ajutor.

Cele doua aplicatii mobile pot fi descarcate gratuit din Google Play si, in curand, din Apple Store si sunt compatibile cu sistemele de operare Android, versiunea 2.3. sau ulterioara, respectiv iOS, versiunea 7.0. sau ulterioara.