Oracle
Stiri

ORACLE este cel mai dorit angajator din Romania

Oracle

Oracle Romania anunta cu mandrie titlul de “Cel mai dorit angajator” dobandit in anul 2015. Aceasta recunoastere a fost acordata companiei pentru al treilea an consecutiv, in urma celui mai recent studiu realizat de Catalyst Solutions efectuat in randul angajatilor si candidatilor din companiile de top din Romania.

Studiul “Cel mai dorit angajator din Romania” este cel mai complet si complex instrument de masurare a nivelului de atractivitate a brandurilor de angajatori si a asteptarilor pe care candidatii le au. Acest studiu ofera companiilor strategii si informatii esentiale pentru o mai buna intelegere a pietei, a conceptului de employer branding si a nevoilor candidatilor sai.

“Titlul de “Cel mai dorit angajator din Romania” obtinut de Oracle nu mai este o surpriza pentru noi. Oracle Romania este o organizatie matura, cu o echipa de management de top care a fost educata si crescuta din interior. Noi promovam talentul, incurajam creativitatea si oferim numeroase oportunitati de crestere pentru o cariera captivanta si plina de provocari. Este un mediu dinamic si divers, unde ideile mari sunt binevenite si sustinute pentru a putea fi transformate in rezultate excelente. Acest lucru nu a fost atins din intamplare – este rezultatul unui mare efort al catorva mii de oameni pasionati si talentati, de care eu sunt foarte mandru.”, afirma Sorin Mindrutescu, Central and Eastern Europe PaaS Leader si Country Leader pentru Romania.

Studiul a fost realizat in perioada februarie – mai 2015, pe un esantion de 12.241 de respondeti cu profil economic, tehnic si socio-uman. Criteriile de selectie care au stat la baza studiului au fost pachetul si beneficiile salariale, reputatia si programele de formare. Rezultatele au fost publicate la sfarsitul lunii iulie, confirmand inca o data pozitia companiei Oracle de cel mai dorit angajator din 2013 pana in prezent, un angajator ce investeste continuu in dezvoltarea tinerelor talente.