Meizu
Telefoane Mobile

Meizu MX5 va veni cu o camera de 41MP

Meizu

Meizu se afla printre cei mai importanti producatori chinezi de tehnologie mobila. Telefoane ca MX4 si MX4 Pro au primit laude in ceea ce priveste performanta si aspectul acestora. Meizu insa nu se lasa si vrea sa impresioneze si mai mult.

Zvonurile ce vin din China vorbesc despre Meizu MX5 care e asteptat sa vina cu o camera foarte performanta avand nu mai putin de 41MP. Telefoane cu senzor de camera mai mare de 21MP sunt putine la numar si daca ne gandim la ele am putea enumera doar 2: Nokia Lumia 1020 si Nokia Pure View 808 ce au acelai numar de 41MP. In rest e foarte posibil sa vedem un procesor de la Mediatek MT6795 pe 64-bit octa-core cu tehnologia big.LITTLE si frecventa de 2.2GHz. Rezolutii pana la 1600 x 2560 pixeli sunt suportate, iar filmarea la un asemenea senzor foto va fi capabila de inregistrare 1080p cu 480 cadre pe secunda. Memoria poate fi usor una de 4GB RAM deoarece chip-ul intern suporta aceasta cantitate si acesta pare a fi trendul in ziua de azi. Zvonul mai vorbeste de un ecran de 5.5″ si aspect 16:9 precum este cazul pe Meizu MX4 Pro.

Specificatiile tehnice nu sunt inca oficiale, deci detaliile finale pot da difere putin. Insa in mare cam aceasta va fi imaginea noului Meizu MX5.