iphone 6c
Telefoane Mobile

iPhone 6C concept

iphone 6c

Daca va plac conceptele de smartphone-uri si daca e sa aruncam putin privirea spre viitor si sa prezicem cum ar arata iPhone 6C atunci aceste poze cu siguranta vor fi cel mai aproape de adevar.

iPhone 5C a fost varianta “ieftina” a celor de la Apple pentru clientii sai. Un terminal ce copiaza iPhone 5 cu o carcasa de plastic. E frumos e urat, fiecare decide pentru el, insa cei de la 3D Future au creat o serie de poze concept care sa ne spuna cum ar putea arata posibilul iPhone 6C de la Apple. Pozele imprumuta din constructia iPhone 6 si iPhone 6 Plus dar si cateva mici trasaturi de la iPhone 5. Avem o carcasa mai ingusta, margini mult rotunjite, butoane de volum mai rotunjite, grila pentru boxa rotunjita si ea, si sa nu uitam de camera care acum pare mai retrasa la interior fata de cea prezenta pe iPhone 6. Ecranul ar fi tot unul de 4.7″ si in poza de jos il puteti vedea alaturi de un iPhone 6 real.

iphone 6c

Este totusi de tinut minte ca aceste poze concept nu sunt bazate pe vreo scurgere de informatii sau alte indicii care sa ajute la crearea lor. Producatorii de la 3D Future pur si simplu si-au folosit imaginatia si luand elemente de la modelele actuale de iPhone au pus cap la cap o evolutie normala a celor de la Apple bazate pe precedent. Pentru moment Apple pregateste iPhone 6S pe care il va lansa in toamna acestui an, asa cum o face an de an, iar un posibil iPhone 6C nu e de exclus chiar daca nu am auzit nimic despre el. Bunaoara, Apple a pornit acest trend cu modelul C inca de toamna trecuta si ar fi pacat sa vedem ca nu se continua si anul acesta.

iphone 6c