Stiri

TouchWiz va rula mai usor pe Galaxy S6

image

Detalii tehnice despre viitorul Galaxy S6 au tot aparut pe internet de cateva luni incoace, dar si informatii despre design-ul acestuia. O necunoscuta ramane insa interfata telefonului, TouchWiz, despre care nu a aparut nici o informatie pana acum. Site-ul SamMobile vine insa sa schimbe acest lucru.

Se pare ca Samasung intentioneaza sa usureze munca interfetei sale TouchWiz cat mai mult posibil pentru a fluidiza la maxim experienta clientului pe Galaxy S6. Pentru aceasta Samsung a sters cateva aplicatii ce veneau preinstalate pe telefon: S Voice, S Health, S Note si Scrapbook, care vor putea fi instalate ulterior din Magazinul virtual Samsung. Partea proasta insa abea acum vine. Se pare ca Samsung va instala alte aplicatii in locul celor precizate mai sus, este vorba de niste aplicatii care sunt create de Microsoft, acestea sunt rezultatul unei intelegeri intre cei doi giganti. Daca zvonul se va adeveri, vom vedea pe Galaxy S6 preinstalate: Microsoft OneNote, OneDrive, Office Mobile impreuna cu o subscriptie Office 365, precum si aplicatia Skype. Performanta crescuta a interfetei va veni, se pare, din taierea altor caracteristici ale interfetei ce ingreunau experienta user-ului.

Ca sa compenseze cu ceva pierderea suferita de TouchWiz, Samsung va adauga niste teme noi pentru interfata, aplicatiile Samsung mai colorist realizate, optiuni multiple de afisare a aplicatiilor si tastatura ce va suferi o transformare ca sa arate mai mult cu cea de pe iOS.