Gadgeturi

Sony Walkman NW-ZX2 sunet de inalta rezolutie si autonomie de 60h

Sony Walkman ZX2 - 4

Sony lanseaza noul Walkman NW-ZX2 cu tehnologie High-Resolution ce aduce rafinamentul exceptional al standardului de inalta rezolutie chiar in buzunar, oferindu-ti o auditie peste calitatea unui CD chiar si atunci cand esti in miscare.

Convertirea sunetului analog la formate digitale poate compromite claritatea semnalului original. Tehnologia High Resolution Audio pastreaza mai multe detalii in timpul acestui proces de conversie, oferind astfel o experienta audio mai autentica si mai emotionanta. Noul Walkman NW-ZX2 cu un design impresionant beneficiaza de o serie de imbunatatiri ale designului ce atrag dupa sine o calitate audio impresionanta si sunete ce pastreaza fiecare nuanta a inregistrarii originale.

Amplificatorul Sony S-Master HX pastreaza in intregime detaliile semnalului audio in timpul procesarii pentru a ajuta redarea cu acuratete a sunetelor. Aceasta tehnologie proceseaza cantitati mari de date in format audio minimizand zgomotul si distorsiunea.

Tehnologia DSEE HX recreeaza sunetele inalte care sunt pierdute in timpul procesarii semnalului audio. Sunetele ce au ca sursa fisiere MP3 sau CD sunt imbunatatite, extinzand frecventa si profunzimea peste calitatea originala, pana aproape de calitatea Hi-Res (corespunzand frecventei 192 kHz/24-bit audio).

Sony Walkman ZX2

Detaliile care fac noul Walkman NW-ZX2 potrivit pentru orice audiofil sunt evidente inca de la prima atingere. Cadrul dispozitivului este realizat din aliaj de aluminium pentru mai multa robustete, in timp ce utilizarea cuprului pentru componentele interne reduce impedanta.

O alta imbunatatire la nivel de design este reprezentanta de condensatorul dublu inclus in alimentator pentru a reduce variatiile de tensiune. Circuitele audio sunt acoperite cu un strat fin de cupru cu bifenili policlorurati, iar cablurile sunt realizate din cupru OFC. Calitatea sunetului este imbunatatita si prin utilizarea componentelor premium, inclusiv a bobinelor si rezistorilor de tip MELF si condensatoare cu caracteristici superioare. Nu mai putin de sapte condensatori mari ‘OS-CON’ asigura claritatea sunetului si minimizeaza zgomotul de iesire.

Doua surse digitale
in loc de una, cu oscilator de cristal dedicat pentru 44.1/88.2/176.4 kHz (CD/DSD) si 48/96/192 kHz, asigura claritatea auditiei.

Noul Walkman NW-ZX2 suporta codecul LDAC, iar conectivitatea Bluetooth iti permite sa asculti muzica la o calitate ridicata chiar si prin conexiune wireless. Transmitand pachetele de date de trei ori mai eficient si mai rapid decat tipul anterior de conexiune Bluetooth, cu codecul LDAC te bucuri de o experienta audio imbunatatita pentru toata muzica. Conectarea walkman-ului printr-o singura atingere, prin NFC, cu orice tableta sau telefon compatibile se realizeaza fara efort si iti da instantaneu acces la muzica preferata stocata pe dispozitive externe.Sony Walkman ZX2 - 2

Pasionatii de muzica apreciaza cu siguranta capacitatea de stocare interna de 128GB ce poate fi extinsa, printr-un card microSD pana la 256GB, spatiu suficient pentru mai mult de 1.700 de piese in format audio de inalta rezolutie (spatiu ocupat de o piesa ajungand pana la 150MB). In plus, autonomia este imbunatatita cu noua baterie Li-ion de capacitate ridicata, astfel ca poate fi utilizata pentru o perioada de 60 de ore de redare a fisierelor MP3, dupa numai o singura incarcare.

Compatibilitatea Wi-Fi Dual-band (2.4/5 GHz) iti permite sa asculti muzica preferata disponibila in reteua DNLA la calitate Hi-Res, fara nici un fel de intereferente. Totodata, playerul dispune si de conectivitatea audio prin USB, astfel incat sa asculti muzica in casti portabile si amplificatoare USB DAC, fara bruiaje digitale.
Noul Walkman Sony NW-ZX2 cu tehnologie High-Resolution Audio from va fi disponibil in magazinele din Europa incepand cu primavara acestui an.

Sony Walkman ZX2 - 3