LG G Watch R
Accesorii Telefoane Mobile

LG G Watch R vine in Europa la inceput de noiembrie

LG G Watch R

LG G Watch R, cel de al doilea smartwatch cu Android Wear de la LG, va fi disponibil in magazinele din intreaga Europa, in tari precum Franta, Italia, Spania si Marea Britanie, la inceputul lunii noiembrie, urmand a fi disponibil pe pietele cheie din America de Nord, Asia si Comunitatea Statelor Independente (CSI). Consumatorii din anumite piete vor avea, de asemenea, posibilitatea de a achizitiona G Watch R din Google Play in saptamanile urmatoare.

LG G Watch R a fost anuntat la nivel mondial in cadrul IFA 2014, fiind asteptat cu interes, iar datorita aspectului sau elegant si performantei in materie de tehnologie, a devenit unul dintre cele mai discutate produse noi ale show-ului. Fiind primul ceas din categoria dispozitivelor purtabile care dispune de un ecran complet rotund Plastic OLED (P-OLED), G Watch R a fost inspirat de ceasurile clasice, premium. Ecranul P-OLED circular de 1,3 inci profita de fiecare pixel, producand imagini in culori uimitoare si vizualizare precisa din toate unghiurile, chiar si in lumina puternica a soarelui.

Proiectat si construit sa reziste o perioada indelungata, LG G Watch R are un design clasic, este imbracat in otel inoxidabil si aluminiu durabil, fiind alimentat de o baterie de 410 mAh. La fel ca originalul LG G Watch, G Watch R ofera performanta optima datorita procesorului puternic, dar eficient Qualcomm Snapdragon 400 de 1,2 GHz, cu 4 GB de stocare si 512 MB de RAM. Cu un grad de protectie IP67, dispozitivul este complet protejat de praf si rezistent la apa pana la 30 de minute la o adancime de maxim un metru. LG G Watch R, proiectat pentru a fi usor personalizabil, este compatibil cu orice curea de ceas cu o latime de 22 de mm.

LG G Watch R ofera sase noi fete de ceas preincarcate si o autonomie imbunatatita cu ajutorul modului ambient. Actualizarea sistemului Android WearTM OS va adauga si mai multa functionalitate lui G Watch R, precum redarea de muzica offline. Actualizarile vor fi efectuate direct de pe smartphone, cu permisiunea utilizatorului.

“In timp ce primul G Watch a fost proiectat pentru a fi un simplu dispozitiv purtabil Android, LG G Watch R a fost dezvoltat cu gandul la aspectele estetice”, a declarat Dr. Jong-seok Park, Presedinte si CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. “G Watch R reprezinta angajamentul LG de a imbina forma si functionalitatea intr-o perfecta armonie si de a crea un dispozitiv care nu numai ca arata foarte bine, dar, cel mai important, incorporeaza tehnologie care iti va face viata mai usoara.”

Specificatii tehnice:
• Chipset: 1,2 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400
• Ecran: 1,3 inci P-OLED (320 x 320)
• Memorie: 4GB eMMC/512 MB RAM
• Baterie: 410 mAh
• Sistem de operare: Android Wear™
(compatibil cu smartphone-uri care ruleaza cel putin Android 4.3)
• Senzori: 9-Axis (Giroscop/Accelerometru/Compas)
Barometru
PPG (Monitorizarea ritmului cardiac)
• Culoare: negru
• Altele: rezistent la praf si la apa (IP67)