BenQ W1080ST+
Videoproiectoare

BenQ W1080ST+ proiectorul ideal pentru cinefili

BenQ W1080ST+

BenQ a lansat in Romania proiectorul pentru Home Entertainment W1080ST+. BenQ W1080ST+ este primul proiector din lume capabil sa ofere o experienta intuitiva multumita optiunilor de transmitere wireless Full HD si proiectie din laterala ecranului.Tehnologia Short-Throw, alaturi de alte caracteristici precum compatibilitatea cu smartphone-ul sau cu tableta prin conexiune MHL (Mobile High-Definition Link), Zoom flexibil 1.2x, difuzor de 10W incorporat intr-o camera speciala de rezonanta, contrast ANSI de 500:1 (contrast full on/full off 10.000:1), luminozitate de 2200 de ANSI Lumeni, BrilliantColor, DLP DarkChip3, dar si posibilitatea de a proiecta 3D Full HD, totul accesibil printr-o noua interfata intuitiva, transforma proiectorul W1080ST+ in alegerea ideala pentru cei care isi doresc o experienta inovatoare.

Proiectorul W1080ST+ transforma spatiul de locuit intr-un adevarat punct de interes pentru cinefili sau pasionati de jocuri video. Pentru a obtine o imagine cu diagonala de 100 inci (2,54 metri), este de ajuns ca proiectorul sa fie plasat la o distanta de doar 1,5 metri. In plus, procesul de instalare este extrem de simplu, asemenea modului de utilizare si reglare a functiilor proiectorului.

Redare Full HD wireless

W1080ST+ este echipat cu cea mai noua tehnologie de transmitere wireless Full HD, Short-Throw si posibilitate de proiectie laterala, totul pentru a asigura divertismentul in orice camera a locuintei. Acum, orice constrangere legata de spatiu sau de nevoia de reamenajare pentru a instala proiectorul dispare. Mai mult, nu mai este nevoie de utilizarea cablurilor video pentru a reda imagini Full HD 3D, multumita kit-ului optional Wireless Full HD. Odata cu prima pornire, transmitatorul si receptorul wireless se vor seta automat pentru a lucra impreuna, aceasta configuratie fiind memorata si folosita la urmatoarele porniri. Cu o acoperire wireless de pana la 30 de metri, ce ofera posibilitatea transmiterii de imagini Full HD 1080p fara compresie, insotite de sunet clar, utilizatorii se pot bucura de o experienta de divertisment completa. Mai mult, sunetul de buna calitate este asigurat prin intermediul tehnologiei DFS (Dynamic Frequency Selection), ce asigura zero interferente cu alte dispozitive. Indiferent de spatiul disponibil, W1080ST+ este solutia ideala de proiectie: imagini cu o diagonala de 2,54 metri la o distanta a proiectorului fata de ecran de numai 1,5 metri, flexibilitate prin optiunea de proiectie laterala, keystone vertical si orizontal.

Experienta audio-vizuala de exceptie

W1080ST+ asigura o performanta vizuala si audio de neegalat, astfel incat utilizatorii sa se poata bucura la intensitate maxima de filmele si jocurile video preferate. Difuzorul de 10W incorporat intr-o camera de rezonanta ce reda excelent frecventele joase, pentru o experienta cu adevarat exploziva. In functie de continutul audio redat, sunt disponibile patru setari predefinite de sunet, dar si posibilitatea de creare a propriilor parametri audio. In ceea ce priveste calitatea imaginii, W1080ST+ este construit pentru a oferi o performanta vizuala captivanta, prin intermediul lampii cu luminozitate de 2200 ANSI Lumeni, contrast ANSI nativ de 500:1 (contrast full on/full off 10.000:1), color wheel-ului RGBRGB cu sase segmente ce functioneaza la o viteza de sase ori mai mare oferind un spectru de culori incredibil de realiste, tehnologiei BrilliantColor™. Rata de contrast ANSI nativa este imbunatatita prin tehnologiile DLP DarkChip3TM si DMD, care asigura redarea fiecarui detaliu, in cel mai intens negru. In plus, W1080ST+ este certificat ISFccc®, astfel cele 1,07 miliarde de culori afisate sunt certificate de Imaging Science Foundation, recunoscuta international pentru serviciile profesionale de calibrare a culorii.

Proces simplu de setare si operare

Instalarea unui proiector nu a fost niciodata mai usor de realizat, multumita optiunii de asistare a procesului de setare, prin intermediul unei interfete prietenoase nu trebuie sa fii specialist IT sa instalezi un nou proiector.

De la ecranul smartphone-ului la divertisment pe tot peretele

W1080ST+ poate fi utilizat impreuna cu smartphone-ul sau tableta, fiind MHL-ready (Mobile High-Definition Link). Astfel, utilizatorii pot viziona materiale de pe dispozitivele echipate cu aceasta tehnologie, prin intermediul unui cablu MHL sau a unui dispozitiv precum Roku.

Noul proiector BenQ W1080ST+ este disponibil pe piata din Romania prin partenerii oficiali BenQ din Romania, la un pret recomandat de raft de 4.399 lei.