Samsung Curved UHD
Stiri

Samsung Curved UHD TV ofera o noua experienta de vizionare a filmelor preferate

Samsung Curved UHD

Trilogia „Stapanul Inelelor”, premiata cu Oscar, o productie de proportii impresionante, a obtinut un vot de popularitate coplesitor din partea publicului, dominand topurile filmelor pe care europenii iti doresc sa le fi vazut la cinema.Samsung a realizat acest sondaj de opinie pentru a marca lansarea primului televizor curbat UHD din lume, iar capodopera cinematografica „Stapanul Inelelor”, a ocupat in clasament primele trei locuri*

Top 10 filme

Filmele de aventura cu bugete mari au fost, de asemenea, populare in Europa, renumite pentru faptul ca ofera o experienta cinematica total captivanta. Titluri emblematice precum „Gladiatorul” (locul 4), „Matrix” (locul 5) si filmele din seria Batman, „The Dark Knight” (Cavalerul Negru) si „The Dark Knight Rises” (Cavalerul Negru – Legenda Renaste), au ocupat un loc semnificativ in Top 10.

De asemenea, unul din patru cinefili a votat pentru trei drame emotionale captivante care il au ca protagonist pe Tom Hanks, castigatorul premiului Oscar – „Saving Private Ryan” (Salvati Soldatul Ryan), „Forrest Gump” si „The Green Mile” (Culoarul Mortii), considerandu-le si pe acestea demne de urmarit pe ecranul de cinema.

uhd curved gladiator

„Toata lumea iubeste vizionarea superproductiilor in sala de cinema, pentru o experienta de vizionare cu adevarat captivanta. Echipa noastra responsabila de inovatie lucreaza de ani de zile pentru a reusi sa aduca aceeasi senzatie a marelui ecran si in casele noastre, astfel incat magia acestor filme sa poata fi retraita din confortul canapelelor noastre. Dupa ce am analizat, din mai multe puncte de vedere, sute de filme in cinematografele din Europa, am descoperit ca pentru a aduce experienta captivanta din cinema in propria locuinta, cheia este curbura ecranului. Aceasta perspectiva a dat nastere primului televizor curbat din lume, Samsung Curved UHD TV – ecranul care ajunge cel mai aproape de experienta pe care o intalniti intr-o sala de cinema”, a declarat Luke Mansfield, seful departamentului pentru Inovatie al Samsung Electronics, in Europa.

Televizorul curbat Samsung UHD duce la nivel superior experienta vizionarii TV in propria casa. Designul curbat este elegant din punct de vedere estetic si reuseste sa ofere imagini mai reale ca niciodata. Forma curbata a ecranului ofera utilizatorilor imagini mai profunde si un camp de vizualizare mai larg. Curbura televizorului mareste dimensiunile campului de vizionare printr-un efect de panoramare, iar distanta este egala de la oricare punct al acestuia catre ochi, ceea ce duce la minimalizarea distorsiunilor. Astfel, utilizatorii se vor simti in mijlocul actiunii din orice colt al canapelei ar privi la televizor.

Datorita noilor televizoare Samsung Curved UHD, utilizatorii se vor putea bucura si acasa de superproductiile preferate. Acum, filmele, emisiunile si evenimentele sportive preferate vor putea fi experimentate intr-un mod cu totul nou, cu un impact vizual mai puternic decat cel oferit de un ecran plat