Archer C9
Retelistica

TP-LINK lanseaza Archer C9 cel mai puternic router wireless AC si o gama noua de dispozitive wireless

Archer C9

TP-LINK a lansat la Computex in Taipei (Taiwan) o gama noua de dispozitive wireless pentru birouri mici si spatii de locuit.

Routerul AC 1900 Archer C9, extinde gama de routere wireless bazate pe noul standard 802.11ac si ofera o viteza de transmitere a datelor de pana la 1,9Gbps, cu 1,3Gbps in banda de 5GHz si 600Mbps pe canalul de 2,4GHz.Indiferent de pozitia fata de router prin functia de optimizare a transmisiei de date poti obtine un semnal mai bun iar rata de transfer NAT WAN-LAN poate ajunge pana la 900Mbps.

De asemenea routerul Archer C9 vine cu un port USB 3.0 ultra-rapid prin care poti conecta si partaja o imprimanta sau un hard disk extern, iar continutul partajat va fi redat mult mai fluid. Pentru sistemele de operare iOS si Android, TP-LINK ofera un mod mai simplu de accesare, gestionare si partajare a resurselor si dispozitivelor conectate la retea prin aplicatia TP-LINK Tether.

TP LINK M7350

TP-LINK M7350 routerul 4G portabil cu functie de hard disk extern wireless

Pe lanaga routerul Archer C9 TP-LINK a lansat si noi solutii de conectare mobila, routerul LTE portabil TP-LINK M7350 care ofera o viteza wireless de pana la 150Mbps. Tehnologia LTE Cat4, alaturi de benzile de 2,4GHz/5GHz, permit utilizatorului sa beneficieze de o experienta de navigare online fluida si placuta. Cu un spatiu de stocare de pana la 32GB, dispozitivul poate fi utilizat ca HDD wireless portabil, al carui continut poate fi accesat prin intermediul unui cablu USB sau Wi-Fi.

Amplificatorul de semnal AC750 RE200 ofera acoperire pentru retelele AC

AC750 RE200Amplificatorul de semnal conectabil direct la reteaua electrica TP-LINK AC750 RE200 poate extinde fara efort reteaua Wi-Fi prin intermediul cablurilor electrice deja existente, fara a mai fi nevoie de alte modificari sau cabluri. In plus, acesta transmite semnalul wireless pentru a fi captat de toate dispozitive Wi-Fi aflate in diferite zone ale casei sau ale biroului, eliminand astfel ”zonele moarte”, totul intr-un dispozitiv elegant, de dimensiuni reduse.

TP-LINK RE200 imbina standardul wireless 802.11ac cu setari avansate de securitate si compatibilitate sporita, transformand amplificatorul de semnal intr-o solutie sigura, de inalta viteza, care va permite imbunatatirea considerabila a acoperirii retelei in spatii vaste de locuit, hoteluri sau birouri mici.

Adaptor USB wireless dual band AC600 Archer T2U

TAdaptorul USB wireless dual band AC600 Archer T2U cu noul standard Wi-Fi lansat de TP-LINK la Computex, asigura un transfer al datelor de trei ori mai rapid decit standardul N. Cu o viteza wireless de 433Mbps pe frecventa libera de 5GHz si 150Mbps in banda 2,4GHz, Archer T2U este alegerea perfecta pentru streaming HD fara intreruperi, jocuri online si alte aplicatii care necesita largime mare de banda.

Archer T2U totalizeaza o viteza wireless de 600Mbps in standard 802.11ac, imbunatatind capacitatile wireless ale laptopurilor sau calculatoarelor utilizatorilor, facandu-le, in acelasi timp, functionale si cu retelele wireless aflate in banda de frecventa de 5GHz si cu cele aflate in banda de 2,4GHz. Astfel, aplicatiile zilnice ca trimiterea de email-uri si navigarea pe internet pot rula in banda de 2,GHz, iar aplicatiile sensibile la intreruperi precum jocurile online si streaming video HD pot utiliza banda de 5GHz, toate in acelasi timp.

Adaptorul de retea AV1000 Gigabit, cel mai rapid standard powerline de pana acum

Tot in cadrul in cadrul evenimentului Computex TP-LINK a prezentat si adaptorul de retea AV1000 Gigabit TL-PA8010P, cel mai rapid dispozitiv de acest gen, in standardul HomePlug AV2. Cu o latime de banda de pana la 1Gigabit, adaptorul asigurand astfel un streaming HD de calitate superioara, precum si o experienta de gaming online fara compromisuri.

Transferul de date prin intermediul retelei electrice asigura o conexiune stabila, cu posibilitatea conectarii simultane a mai multor dispozitive ce efectueaza actiuni cu un consum intens de banda.

TP-LINK va lansa echipamente de retea in noul standard AC si in Romania din a doua jumatate a acestui an.