Telefoane Mobile

Samsung Galaxy S5 – specificatiile au fost confirmate

Cutia Samsung Galaxy S5

O imagine cu spatele cutiei a noului smartphone Samsung Galaxy S5 a aparut pe site-ul SamsungGalaxyS5.nl punand astfel capat speculatiior aparute pana acum. Daca pana ieri doar am tras concluzia din primele zvonuri despre Samsung Galaxy S5 ca vor fi doua variante ale smartphone-ului, acum stim ca o varianta va avea un ecran Full HD iar a doua va fi cu ecran 2K.

Daca imaginea cutiei Galaxy S5 se dovedeste a fi adevarata, ecranul Super AMOLED de 5.25 inch cu rezolutie QHD va avea o densitate de 560 ppi. Asta inseamna ca noul Samsung Galaxy S5 va avea cel mai bun display intalnit pana acum pe vreun smartphone.

Imi e clar ca prin lansarea lui Galaxy S5 Samsung urmareste sa redevina lider pe piata smartphone-urilor high end si atunci e logic sa vina cu un smartphone puternic. Specificatiile lui S5 vehiculate de SamsungGalaxyS5.nl sunt cu adevarat colosale si daca ar fi adevarate cu siguranta ar transforma noul Samsung Galaxy S5 in smartphone-ul vedeta al anului. Fata de Samsung Galaxy S4 care nu a adus multe inovatii hardware comparativ cu Galaxy S3, datele lui Galaxy S5 ar inregistra un progres tehnologic real.

In afara de informatiile despre ecran, pe cutia noului telefon Samsung se mai observa si alte specificatii cu care vine Samsung Galaxy S5:

  • ecran 5,25 inch qHD Super AMOLED
  • un procesor Qualcomm quad-core de 2,5 GHz ( posibil Snapdragon 805 ),
  • 3 GB de memorie RAM,
  • o camera principala de 20 MP cu autofocus,
  • o camera secundara de 2 MP,
  • conectivitate 4G LTE,  
  • o baterie de 3000 mAh.

Ma astept ca Samsung sa lanseze in februarie Samsung Galaxy S5, asa ca in curand vom afla toate detaliile si vom vedea daca zvonurile s-au confirmat.  Pe 24 februarie, chiar in prima zi a targului Mobile World Congress 2014 Samsung va organiza un eveniment special de presa, numit Unpacked 5, unde toata lumea spera ca va avea loc lansarea telefonului Samsung Galaxy S5 si a interfetei noi TouchWiz.

Cum iti par pana acum specificatiile lui Samsung Galaxy S5?