Samsung Galaxy A
Telefoane Mobile

Samsung Galaxy A5 si A3 sunt in Romania

Samsung Galaxy A

Samsung a lansat in Romania seria de smartphone-uri Galaxy A, ce include doua smartphone-uri: Galaxy A3 si A5.

La lansarea smartphone-urilor Galaxy A3 si A5, Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM Samsung Romania a spus:

„Prin noua serie Galaxy A, Samsung raspunde nevoilor diferite de performanta ale utilizatorilor, oferindu-le acestora doua noi smartphone-uri prin care sa isi exprime stilul. Vorbim de cele mai subtiri smartphone-uri Samsung de pana acum, din metal, cu caracteristici tehnice superioare, specifice seriei Galaxy, pentru ca utilizatorii tineri sa aiba parte de continut media de calitate, care sa fie impartasit cu usurinta pe retelele sociale”

Galaxy A3

Noile smartphone-uri Galaxy A5 si A3 pastreaza designul metalic de la Samsung Galaxy ALPHA. Carcasele metalice ale smartphone-urilor Galaxy A5 si A3 sunt unele dintre cele mai subtiri de pe piata la momentul actual, avand doar 6,7mm, respectiv 6,9 mm grosime. Cele doua telefoane vin intr-o gama variata de culori: Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver si Champagne Gold.

Seria A este echipata cu ecrane Super AMOLED si tehnologia Adaptive Display pentru culori clare, unghiuri de vizualizare mai bune si contrast puternic, chiar si in mediul exterior, sub lumina solara puternica.

Multitasking-ul si navigarea rapida sunt sustinute de procesorul Quad Core de 1,2 GHz cu care vin echipate Galaxy A5 si A3. Ambele dispozitive dispun de 16GB de memorie si de posibilitatea de a suplimenta spatiul disponibil pana la 64GB.

Galaxy A5

Smartphone-urile seriei A incorporeaza functii precum Ultra-Power Saving Mode si Multiscreen, consacrate deja pe dispozitivele Galaxy.

Cu noile smartphone-uri din Seria A, Selfie-urile vor iesi extrem de clare cu ajutorul camerei frontale de 5 MP si a functiilor inovatoare, precum Beauty Face Features, Rear-cam Selfie, Palm Selfie, Wide Selfie si Animated GIF, care permit realizarea de selfie-uri creative. De asemenea, utilizatorii pot împartasi rapid si usor fotografii pe retele sociale, datorita vitezei rapide a retelelor LTE Cat 4.

Samsung Galaxy A3 si A5 pot fi achizitionate din magazinele partenerilor Samsung si ale operatorilor.