Galaxy Camera 2
Foto si Video

Samsung Galaxy Camera 2 are o carcasa retro si o baterie mai mare

Galaxy Camera 2

Samsung anunta lansarea noii Galaxy Camera 2, succesorul Galaxy Camera. Galaxy Camera 2 este un aparat foto compact dotat cu cu sistemul de operare Android.

Vine echipat cu un procesor Quad-Core de 1,6 GHz si cu 2 GB de RAM ce ofera rapiditate, astfel ca toate functiile intuitive pot fi accesate cu cea mai mare usurinta. Sistemul de operare Android si display-ul HD Super Clear Touch LCD de 4,8 inci permit navigarea cu usurinta in meniu si accesarea rapida a tuturor functiilor aparatului foto.

Memoria interna a dispozitivului este completata si de aplicatia preinstalata Dropbox, ce le ofera utilizatorilor, gratuit, 50GB de spatiu de stocare timp de 2 ani. Datorita senzorului BSI CMOS de 16 MP, utilizatorii vor surprinde detaliile in culori vii si vor capta imagini clare, ajutati si de zoom-ul optic de 21x.

Samsung Galaxy Camera 2 a primit si o carcasa cu accente retro si o baterie mai mare. De asemenea, partajarea fotografiilor este mult simplificata datorita functiilor Wi-Fi si NFC avansate, Tag & Go faciliteaza conectarea cu alte dispozitive si smartphone-uri dotate cu NFC, fiind suficienta o simpla atingere a smartphone-urilor pentru a se realiza transferul.

Prin intermediul functiei Remote Viewfinder utilizatorilor li se permite controlarea camerei foto cu ajutorul smartphone-ului, oferind astfel mai multa libertate de miscare. Cu functia Smart Mode, utilizatorii pot alege din 28 de moduri de fotografiere presetate, potrivite unor scenarii diferite, oferind astfel o abordare creativa.

Modul Multi Motion Video le permite utilizatorilor sa seteze viteza de captare a filmelor si sa creeze videoclipuri cu o viteza de redare mai mare sau mica (viteza de redare poate varia de la de 8 ori mai incet pâna la de 8 ori mai rapid). In plus, fotografiile pot fi editate direct din camera cu aplicatii precum Paper Artist sau Xtremera.