Telefoane Mobile

Allview lanseaza X1 Soul, primul smartphone cu ecran Full HD din portofoliu

X1 Soul

Allview a lansat astazi noul sau varf de gama X1 Soul. Acesta aduce in premiera: design unibody, procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, display japonez JDI Full HD, camere foto de 13, respectiv 5 MP. X1 Soul este primul smartphone Allview dotat cu functia Air Gesture, care permite interactiunea utilizatorilor cu telefonul fara sa-l atinga. Noul device are un ecran de 5 inchi protejat de Gorilla Glass 3, o grosime de numai 7,9 mm si ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean.

„Lansam astazi noul varf de gama, un telefon ultraperformant, cu dotari de top. Cu X1 Soul satisfacem cele mai pretentioase gusturi in materie de tehnologie si design, oferind utilizatorilor un device ingenios, inovativ si inteligent, care ii va inspira. Acesta este primul single SIM din portofoliul nostru” , a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Telefonul dispune de 2 camere foto, cea principala model OV12830 de 13 MP si cea secundara model OV 5648, de 5 MP. Pe langa functiile standard precum filmare Full HD, fotografiere panoramica si smile detection, camera device-ului dispune de o serie de funcsii inteligente precum: picture clear, fotografiere hands free, continuous shooting (99 de fotografii in 21 de secunde), 12 efecte beauty si best picture. Partea frontala a telefonului este prevazuta cu o camera secundara de 5MP, care faciliteaza convorbirile video si realizarea de autoportrete.

„X1 Soul este cheia de bolta a gamei Allview, fiind realizat cu tehnologii de top precum: LTPS, Full Lamination, White Magic si CABC in cazul display-ului JDI Full HD sau tehnologia BSI pentru camerele Omnivision de 13, respectiv 5 MP,” a declarat Alin Niscov, Sales Manager Allview.

Designul unibody este rezultatul imbinarii perfecte intre precizia computerelor si indemanarea specialistilor din domeniu, prin utilizarea tehnologiei CNC.

Datorita tehnologiilor display-ului JDI, aplicatiei inteligente de economizor baterie si nu in ultimul rand, a bateriei SDI, creste performanta energetica cu pana la 30%.
Interactiunea cu device-ul este spectaculoasa in orice moment al utilizarii aplicatiilor inovatoare controlate prin gesturi si voce.

Amplificatorul audio Yamaha si sistemul DTS garanteaza calitatea sunetului, iar castile cu un design inovator incluse in pachet asigura o inalta fidelitate sonora.

Noul smartphone este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

La evenimentul de lansare din 31 octombrie a fost prezent fotograful Simion Buia de la Academia de Fotografie, care a realizat o mini-expozitie de fotografii realizate cu X1 Soul.

X1 Soul poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 1599 lei.