Android 4.4 KitKat
Stiri

Noul Andoid 4.4 Kitkat va rula mai rapid si pe orice smartphone!

Android 4.4 KitKat

In cadrul unui eveniment ce a avut loc la San Francisco, Google a lansat Android 4.4 KitKat – un nou sistem care va rula mai rapid, pe orice smartphone, chiar si pe telefoanele ieftine, si care vine cu un design mai curat si simplu pentru orice utilizator.

Google a lansansat Android 4.4 KitKat impreuna cu un nou smartphone Google Nexus 5, primul care va beneficia de acest nou soft. Haideti sa vedem daca asteptarea a meritat si ce schimbari ofera noul soft Android – Android 4.4 KitKat.

La o prima vedere, pare ca in sfarsit Android si-a gasit identitatea vizuala, elementele de design fiind primele care atrag atentia asupra modificarilor aduse noii versiuni Android 4.4 KitKat . Designul este clar, simplu, iar iconitele au un nou design, cu un aspect plat, mai mari in dimensiuni, in vreme ce bara de notificari si cea de status au primit un aspect translucid.

Versiunea Android 4.4 KitKat permite si un numar nelimitat de ecrane de start. Google Now a beneficiaza de un makeover si va putea fi accesat mult mai simplu doar printr-un simplu swipe tactil din stanga in dreapta.

Vestea buna este ca noul sistem Android 4.4 KitKat este optimizat (poate ocupa doar pana la 300 MB) si va functiona si pe un smartphone ieftin, dotat cu doar 512 MB de RAM.

Modul HDR + al camerei reduce zgomotul si mareste calitatea imaginii prin lipirea ma multor fotografii.Modul Full Screen permite acum utilizarea fiecarui pixel al ecranului de 5 inchi, prin eliminarea interfetei de notificari a sistemului, fotografiile, jocurile, hartile sau videourile ruland pe toata suprafata ecranului.

Mesajele de tip SMS si MMS sau chat au fost unite sub noua aplicatie Hangouts, strategie care se doreste a fi o alternativa la clasica aplicatie WhatsApp. Aplicatia Clock a fost , de asemenea, actualizata cu noi fonturi si un selector de timp. Exista si o noua versiune de Roboto.

Ok Google permite lansarea cautarii vocale, cautarea unei adrese sau trimiterea unui mesaj fara sa atingi telefonul, comanada vocala cu Android 4.4 KitKat avand acum o acuratete cu 25% mai mare.

Google anunta ca aceasta versiune Android 4.4 KitKat este optimizata astfel incat sa permita eliminarea serviciilor si aplicatiilor care ruleaza in background si incarca inutil memoria unui gadget. Succesul acestui soft pare sa stea tocmai in disponibilitatea producatorilor de smartphone-uri si tablete de a adopta noua versiune Android 4.4 KitKat.

Voi ati trecut pe Android 4.4 KitKat?