Gadgeturi

Xbox 720 va fi prezentat pe 21 mai

Xbox 720

Microsoft urmeaza sa prezinte noua generatie de console Xbox in cadrul unui eveniment, pe 21 mai 2013, conform ultimelor informatii care circula pe internet. “Consola Xbox 720 se va lansa la inceputul lunii noiembrie”, a declarat Paul Thurrot, analist Microsoft.

Xbox 720 va avea un pret destul de mare, aproximativ 500 dolari, si cam acelasi pret este de asteptat sa il aiba si PlayStation 4. Totusi aceasta nu este singura lansare, pe langa Xbox 720 va exista si un model care va avea un pret de 300 dolari si va fi disponibil cu o forma de abonament.

Chiar de anul trecut au circulat pe internet documente interne care faceau referire la faptul ca noua consola Xbox 720 a fost conceputa pentru a fi mereu conectata la internet. Zvonul ca viitoarea consola Xbox va trebui mereu conectata la internet pentru a te putea juca a fost confirmat chiar de catre Adam Orth – director al studiourilor de creatie Microsoft intr-un mesaj postat pe Twitter.

In raportul lui Paul Thurrot au mai fost mentionate, alte doua console Xbox care nu au fost anuntate pana acum. Prima are numele de cod “Yumo”, si este un dispozitiv Xbox doar pentru aplicatii de divertisment, mai degraba decat pentru jocuri.

Cea de-a doua consolaa fost numita “Stingray” si este un model mai ieftin. Analistul Microsoft a sugerat ca tocmai pentru ca este o consola mai ieftina, jocurile de pe Xbox 360 nu vor putea fi jucate. Stingray va costa doar 99 dolari urmand sa fie lansata in cursul acestui an. Pretul ne-a intrigat insa ne intrebam cine o va dori pe Stingray daca nu merg jocurile Xbox 360?