Noutati

Panasonic introduce tehnologia Twin HD Tuner

Panasonic Twin HD Tuner

Nisa, 15 februarie 2013: – Panasonic a anuntat astazi ca gama sa europeana 2013 Smart VIERA include pentru prima data tehnologia Twin HD Tuner. Twin HD Tuner a fost creata pentru a furniza cea mai flexibila si plina de beneficii experienta de vizionare TV, permitandu-va sa vizionati un program in timp ce inregistrati un altul sau sa vizionati un program TV in timp ce un alt membru al familiei priveste simultan o transmisie pe tableta PC.

Cum utilizatorii TV de astazi sunt obisnuiti tot mai mult cu activitatile multiple in timp ce se uita la TV, lansarea functiei Panasonic Twin HD Tuner deschide o lume complet noua cu multiple posibilitati de vizionare, conceputa pentru a va oferi acces rapid si facil la continutul dvs. preferat, inclusiv:

• Watch & Share (Vizionare si partajare): Gata cu certurile in familie pentru materialul urmarit – functia Twin HD Tuner permite unui membru al familiei sa vizioneze un program la televizorul principal, iar celuilalt sa faca acelasi lucru, dar cu un alt program, transmis direct pe telefonul inteligent sau pe tableta PC.

• Double watching (Vizionare dubla): Cu doua tunere duble HD, puteti viziona programe transmise simultan, unul pe partea stanga a ecranului TV, iar celalalt pe partea dreapta – solutia perfecta pentru a ramane la curent cu scorul meciului de fotbal in timp ce urmariti stirile.

• Watch & Record (Vizionare si inregistrare): Cand se utilizeaza in asociere cu un hard disk cu USB 3.0, tehnologia Twin HD Tuner a gamei Smart VIERA va ajuta sa inregistrati o transmisie in timp ce vizionati o alta sau chiar sa inregistrati doua transmisii diferite cand lipsiti din fata televizorului. Utilizand un hard disk creat special pentru inregistrarile video de pe TV – cum ar fi Western Digital My Book® AV-TV – puteti obtine cele mai cursive inregistrari TV, cu o imagine de cea mai buna calitate.

• Watch & Zap (Vizionare si zapare): O noua functie care va permite sa rasfoiti rapid inregistrarile din ghidul dvs. electronic de programe, in timp ce continuati sa vizionati un program intr-o fereastra secundara de dimensiuni mici.

Functia Twin HD Tuner este disponibila ca parte din gama 2013 Smart VIERA la modelele cu plasma ZT60 si VT60, precum si la modelele de tip LED/LCD WT60 si DT60.