Noutati

Samsung aduce modelul de varf al gamei SMART CAMERA in magazinele Altex si Media Galaxy

Samsung WB250F

Performanta optica si tehnologia digitala avansata oferite de camera WB250F ajuta utilizatorii sa obtina imagini de cea mai buna calitate

Bucuresti, februarie 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial digital media si tehnologii digitale convergente, aduce pe piata din Romania noua versiune a camerelor foto SMART CAMERA. Varful gamei, modelul WB250F, prezentat la inceputul anului la Consumer Electronics Show din Las Vegas, este acum disponibil utilizatorilor romani in magazinele Altex si Media Galaxy, la un pret de 1.149 lei.

Camera WB250F ofera o experienta de fotografiere deosebita datorita functiilor avansate pe care le inglobeaza. Modelul poate atinge o performanta optica excelenta ce face si mai usoara realizarea fotografiilor cu ajutorul unui zoom optic 18x. Senzorul de 14,2 Megapixeli BSI CMOS si lentilele de 24 mm ajuta utilizatorii sa obtina imagini de o calitate deosebita.

Pentru a oferi o experienta de fotografiere cat mai placuta, camera este dotata cu interfata touch-screen hibrid ce contine un ecran LCD touch-screen si 5 butoane de navigare, ajutand astfel utilizatorii sa personalizeze cu usurinta setarile asa cum isi doresc. In plus, pentru cei care vor sa regleze personal parametrii camerei foto pana in cele mai mici detalii, a fost introdus modul full manual.

Functia Best Face incorporata de camera selecteaza automat cele mai bune expresii ale fetei fiecarei persoane pozate atunci cand este activat modul de fotografiere in rafala, ajutand astfel utilizatorii sa obtina imagini de cea mai buna calitate.

Samsung a dotat gama SMART CAMERA 2.0 cu noi functii si imbunatatiri ce permit acum utilizatorilor sa faca fotografii si sa le partajeze instantaneu cu cei dragi. Cu ajutorul conceptului „One Click, Simplify” dispozitivele compatibile se conecteaza perfect pentru ca imaginile sa poata fi partajate cu usurinta. Interfata acestui tip de camera combina caracteristicile oferite de ecranele touch-screen cu cele oferite de ecranele mari, crescand viteza de editare si de transferare a fotografiilor pe alte dispozitive sau canale social media. De asemenea, noua SMART CAMERA poate fi mult mai usor conectata cu alte dispozitive, oferind utilizatorilor o experienta cu adevarat integrata.

Prin intermediul functiei AutoShare fotografiile pot fi trimise si salvate instantaneu pe telefon, fiind un beneficiu apreciat de utilizatorii foarte ocupati, care vor putea arhiva si partaja rapid fotografiile facute. In plus, acestia au si posibilitatea de a realiza o conexiune streamline cu ajutorul butonului Direct Link care, printr-o simpla apasare, realizeaza automat o conexiune Wi-Fi.

Aplicatia Samsung SMART CAMERA, una din noile functii ale camerei, poate fi descarcata de utilizatori pe smartphone-uri, fiind disponibila atat pentru sistemele de operare Android, cat si iOS. Acestia se pot conecta la reteaua wireless cu ajutorul functiilor SMART CAMERA preinstalate pe telefon pentru a edita, partaja sau salva imaginile facute cu toate camerele gamei conectate la reteaua respectiva. In plus, aplicatia da posibilitatea activarii, printr-o singura atingere, a 3 functii diferite: versiunea imbunatatita a functiilor Remote Viewfinder si Mobile Link si noua functie AutoShare, prin care utilizatorii pot controla tot ceea ce se intampla pe parcursul intregului proces de fotografiere.