Televizoare

LG prezinta la CES 2013 televizorul OLED cu ecran curbat EA9800

LG EA9800

Anul acesta LG a prezentat la CES 2013 televizorul Laser TV de 100 de inch si televizorul OLED EA9800 de 55 inch cu ecran curbat.Cand vine vorba de calitatea imaginilor, LG EA9800 dispune de o tehnologie superioara WRGB care ofera o imagine si culori vii incat nici nu le poti deosebi de cele din natura, dupa cum sustin cei de la LG.

Dar pe langa designul inovator, imaginile vibrante impresioneaza spectatorul. Televizorul ofera o armonie perfecta a tonurilor, datorita tehnologiei Color Refiner si un raport de contrast optim indiferent de luminozitatea din mediul inconjurator sau de unghiul de vizionare. Ba mai mult altgorimii High Dynamic Range (HDR) asigura consecventa contrastului si maximizeaza separarea culorilor.

OLED-ul LG EA9800 este primul televizor cu ecran curbat ergonomic, conceput pentru CINEMA 3D. Ecranul curbat al televizorului OLED LG EA9800 a fost gandit pentru a reduce distorsiunile ce apar spre marginea ecranului cat si pierderea detaliilor.

Si Samsung a prezentat la CES 2013 un televizor OLED cu ecran curbat. De aici sa tragem concluzia ca noua tendinta privind televizoarele OLED o reprezinta ecranele curbate?