Stiri

Microsoft va lansa suita Office pentru iOS si Android in martie 2013

De cateva zile circula pe internet o stire cum ca Microsoft lucreaza de zor la finalizarea suitei office pentru device-urile Apple, dar si pentru tablete sau telefoane cu Android.

Totodata circula si alte alte vesti, legate de aceasta suita office de la Microsoft, dar ca de obicei, una este buna iar cealalta mai putin buna. Vestea buna se refera la aplicatiile native pentru platformele IOS si Android, care vor fi distribuite gratuit utilizatorilor prin intermediul magazinelor virtuale, Google Play si App Store. Totodata se mai precizeaza ca pentru folosirea suitei Microsoft office, utilizatorii de terminale non-Windows, vor trebui sa detina un cont Microsoft. In schimb vestea mai putin buna este ca aplicatiile vor fi limitate in cazul versiunilor free la modul doar de vizualizare a documentelor, iar pentru a beneficia de modulul de editare a documentelor, utilizatorii trebuie sa plateasca prin intermerdiul Office 365.

Microsoft Office pentru Android si iOS va fi disponibil din martie 2013, potrivit unui comunicat publicat de o filiala Microsoft Cehia, iar primii care vor avea la dispozitie aplicatia office vor fi posesori dispozitivelor Apple.