Telefoane Mobile

Nexus 4 – viitorul smartphone-urilor Android e aici

nexus4

Revolutia smartphone-urilor continua si iata ca pana ieri regele Samsung Galaxy S 3 a domnit sigur pe el si fara probleme din partea altor competitori. De ieri insa treburile se schimba pentru ca Google a reusit sa lanseze noul lor super telefon Nexus 4 cu ajutorul celor de la LG.

Trecem direct la subiect pentru ca asta ne intereseaza pe toti: ce poate smartphone-ul asta astfel incat sa-l propulseze in top? Este cunoscut ca Google a facut smartphone-uri performante in colaborare cu diferiti producatori de pe piata si LG NEXUS 4 nu se dezminte.

Specificatii tehnice:

  • ecran de 4.7″ True HD IPS Plus, rezolutie 1280 x 768, Gorilla Glass 2
  • CPU Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core 1.5GHz
  • GPU Adreno 320
  • 2GB RAM
  • Android 4.2
  • 8GB si 16GB capacitate stocare memorie interna
  • camera de 8MP cu filmare 1080p

nexus 4

Google anunta ca Nexus 4 este primul android cu camera Photo Sphere si functia Google Now. Photo Sphere ne da posibilitatea sa a facem poze in panorama 360 grade in orice directie dorim rezultand o poza de o calitate mai buna si rapid facuta. Google Now ne ajuta sa aflam o groaza de informatii care ne intereseaza cu interactiune minima din partea noastra.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0poff-mHQ4Q[/youtube]

Va bate LG NEXUS 4 concurenta? Asteptam cu nerabdare primele benchmark-uri si teste real life ca sa ne dam seama mai bine. Disponibilitatea terminalului pe piata vine odata cu data de 13 Noiembrie in US, UK, Canada, Germania, Franta, Spania si Australia cu preturi incepand de la 299$ (8GB) si 349$ (16GB).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pHuoDqcIyqk[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0poff-mHQ4Q[/youtube]