sony tap 20
Laptopuri

Sony Tap 20, un all-in-one Windows 8 PC

sony tap 20

Sony urmeaza inevitabil drumul spre lansarea noului Windows 8 din aceasta luna si se pregateste cu noi laptop-uri si PC-uri. Cel mai interesant produs al celor de la Sony ramane insa Tap 20, un all-in-one PC.

Tap 20 este probabil cea mai mare “tableta” din lume in acest moment avand un ecran de 20″ cantarind aproximativ 5kg si avand inclusa o baterie ce ofera o autonomie de 3 ore. Avem in fata cel mai portabil device de pana, acum daca e sa-l privim ca pe un PC sau un semi-portabil daca il privim ca pe o tableta/laptop. Tap 20 beneficiaza de un stand care ne lasa sa tinem ecranul la un unghi pe care il preferam, de la 90 grade pana la 180 grade (intins pe masa). Partea cea mai interesanta a PC-ului este ecranul sau enorm si pe deasupra tactil. Acest lucru ne va ajuta sa transformam PC-ul intr-o imensa tableta ce ruleaza ultimul sistem de operare de la Microsoft, Windows 8.

Tap 20 nu e o gluma de PC ci unul puternic. Utilizeaza un CPU de la Intel de generatia 3-a Ivy Bridge, i3/i5/i7 in functie de preferinte, configurabil pana la 8GB RAM si posibilitatea de a monta un SSD de pana la 512GB sau un HDD de pana la 750GB. Ecranul are o rezolutie maxima de 1600 x 900, sub FullHD, cu tehnologia Sony Bravia picture-quality tech.

Pretul PC-ului se situeaza intre: 879$ si urca pana la 2500$ daca il dotam la maxim. Cine e tentat sa guste din Sony si Windows 8?