F64 Studio lanseaza Cafeneaua F64
Noutati

La aniversarea a 11 ani, F64 Studio lanseaza Cafeneaua F64

F64 Studio lanseaza Cafeneaua F64

Bucuresti, 12 octombrie 2012 – F64 Studio, lider pe piata echipamentelor foto din Romania, implineste 11 ani de existenta, ocazie cu care anunta deschiderea Cafenelei F64 in cadrul showroom-ului din Bd. Unirii nr. 45 din Bucuresti. Cafeneaua F64 este menita sa devina locul preferat de intalnire a comunitatii fotografilor din Bucuresti si nu numai.

Pornita in 1990 sub forma unui mic studio foto in Magazinul Unirea, afacerea inceputa de Marian Alecsiu si Daniela Becheru parcurge de-a lungul anilor o serie de transformari: in 2001, este redenumita F64 Studio, odata cu mutarea intr-un nou sediu si pozitionarea premium; apoi, de la un numar de cinci angajati, F64 ajunge la 45 in 2007 si la peste o suta in 2012, cand Ziarul Financiar a nominalizat-o pe locul al patrulea intr-un clasament al celor mai mari magazine online din Romania in functie de cifra de afaceri.

Una dintre cele mai mari realizari in dezvoltarea companiei este reprezentata de deschiderea showroom-ului din Bd. Unirii, in 2011. Cu o suprafata de 1.300 metri patrati si peste 9.000 de produse expuse, este cel mai mare magazin de profil din Sud Estul Europei, in care peste 50 de consultanti F64 ofera recomandari, sfaturi si ponturi legate de achizitia de echipamente, tehnica fotografica sau video. Intre 10.000 si 15.000 de pasionati intra, in fiecare luna, in magazin.

Marian Alecsiu, General Manager F64 Studio: “Pentru noi, 11 ani de F64 inseamna pasiune investita in ceea ce a devenit cel mai important magazin foto din Romania. Inseamna multa munca, dedicare, seriozitate si atentie la detalii si in relatia cu clientii. Scopul nostru este sa oferim servicii de calitate si sa ne folosim expertiza in sprijinul fiecaruia, sustinand intotdeauna fiecare consumator sa gaseasca exact ceea ce i se potriveste. Ne place sa fim laudati de clientii nostri, de catre comunitatea foto. Aceasta este cea mai mare satisfactie a noastra.”

In mai putin de un an de la lansare, showroom-ul F64 Studio a devenit un punct central de informare si de consultanta foto, un loc preferat de amatori, dar side profesionisti, care aleg sa-i initieze pe incepatorii in fotografie intr-un spatiu in care au la dispozitie toate uneltele pentru a le explica notiuni de baza sau pentru a le recomanda echipamentele necesare. Pentru a fi si mai aproape de comunitatea foto, F64 Studio deschide Cafeneaua F64, pozitionata ca locul de intalnire al fotografilor amatori si profesionisti.

Daniela Becheru, Managing Director F64 Studio: “De la lansarea showroom-ului in 2011, o serie de intalniri au avut loc intre fotografi, profesionisti sau amatori, discutind sau oferind lectii. Asa a aparut intrebarea fireasca: de ce nu oferim ceva in plus? De ce sa nu stea la o masa si sa savureze o cafea in timp ce schimba pareri sau informatii despre echipamente sau fotografie? Astazi, lansam primul loc de intalnire dedicat comunitatii foto, un loc in care cream legaturi noi si consolidam comunitatea existenta.”

Situata la parterul showroom-ului din Bd. Unirii nr. 45, Cafeneaua F64 este deschisa sapte zile pe saptamana, in timpul orarului de functionare a magazinului. Fie ca vorbim de o simpla intalnire sau de o cafea inainte sau dupa un curs foto, alaturi de consultanti si de gama larga de echipamente aflata la dispozitie, cafeneaua completeaza experienta pe care F64 Studio o ofera clientilor sai.