Noutati

Allview face upgrade la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich pentru tableta AllDro 2 Speed HD

Allview Romania anunta posibilitatea actualizarii sistemului de operare al tabletei AllDro 2 Speed HD, la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, incepand cu data de 12 septembrie.

“Tabletele iau, treptat, locul laptopurilor si sunt preferate de piata pe masura ce ating performante tot mai mari, atat din punct de vedere hardware, cat si software. Datorita functiilor multiple, acestea vor deveni cele mai utilizate dispozitive mobile pentru activitati de business si divertisment. Sistemul de operare Android 4.0.4 a atins exigentele legate de portabilitate ale momentului, iar in aceste conditii lansarea upgrade-ului AndrAoid 4.0.4 Ice Cream Sandwich pentru tableta AllDro 2 Speed HD vine ca un pas absolut firesc”, a precizat Laurentiu Titei, PR Specialist la Allview.

Alldro 2 Speed HD, cu sistemul de operare Android 4.0.4 beneficiaza de o interfata de utilizare imbunatatita, mai simpla si mai interactiva. De exemplu, utilizatorul are posibilitatea accesarii aplicatiilor deschise, direct din Lockscreen, fara sa fie nevoit sa deblocheze ecranul.

Odata cu noua versiune a sistemului de operare s-a imbunatatit semnificativ si rotirea ecranului, devenind mult mai rapida si mai fluenta in momentul miscarii tabletei. La randul sau, tranzitia intre ecrane se realizeaza mai rapida, iar experienta de browsing este superioara, pentru a satisface nevoile tuturor celor care vor sa tina pasul cu ritmul vietii moderne.

Alaturi de interfata cu interactiune rapida, Android 4.0.4 aduce, in plus, o aplicatie mult mai prietenoasa pentru camera foto, mai fluida si cu timp de raspuns imbunatatit, pentru utilizatorii care vor sa isi pastreze amintirile placute, in imagini.

Dezvoltatorii precizeaza ca versiunea 4.0.4 a sistemului de operare de la Google asigura o stabilitate sporita in conditii de utilizare intensa a dispozitivului pe care ruleaza, pentru o experienta superioara de utilizare.

Tableta AllDro 2 Speed HD, care a fost lansata cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, poate fi achizitionata din magazinele de specialitate si din shop-ul Allview, la pretul de 829 de lei. Mai multe informatii despre AllDro 2 Speed HD si despre procedura de actualizare a sistemului sau de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.