LG phones
Gadgeturi

LG a anuntat noile smartphone-uri pentru Mobile World Congress 2012

LG phones

LG a anuntat noile telefoane pe care le va prezenta la Mobile World Congress 2012. Italieni de la Telefonino.net au testat noile telefoane si au facut scurte recenzi video cu noile telefoane LG.

Primul este Optimus 4X HD care are un processor quad-core Tegra 3 si un ecran de 4.7 inch HD IPS. Din filmul de mai jos se vede ca Optimus 4X HD vine cu sistem Ice Cream Sandwich care este mult mai rapid decat versiunile anterioare si care are functia inovatoare de deblocare a telefonului “pinch to zoom” care inseamna ca poti atinge ecranul si o apasare indelungata iti va debloca ecranul din orice punct al acestuia.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vXvKWZxG5PY[/youtube]

Optimus 4X HD are de asemnea , 1GB de RAM, o camera principala de 8 megapixeli si una secundara de 1.3 megapixeli, stocare interna de 16 GB si o baterie de 2150mA. O functie deosebita la procesorul Tegra 3, odata cu introducerea arhitecturii quad-core, Nvidia a integrat un al nucleu numit „4 plus 1”. Cu acest nou nucleu ii permite telefonului sa stea inactiv si sa nu foloseasca foarte mult din baterie decat atunci cand este nevoie.

Urmatorul este Optimus VU care va concura in categoria telefoanelor tablet cu Samsung Galaxy Note. Optimus VU are un ecran IPS de 5 inch cu rata de aspect 4:3 si o rezolutie de 1024×768 pixeli. In interiorul telefonului Optimus VU se gaseste un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon MSM8660 de 1.5GHz ajutat de un GPU Adreno 220, o memorie interna de 32GB si o baterie de 2080mAh.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DP7Nr-Rfuic[/youtube]

Pentru poze Optimus VU vine cu o camera foto principala de 8-megapixeli BSI (cu iluminare din spate) si blit cu LED si o camera secundara de 1.3 megapixeli. Pe langa interfata Wireless N, Optimus VU are la dispozitie conectivitate DLNA si o iesire HDMI. LG Optimus VU va fi livrat pentru inceput cu sistemul Android 2.3 Gingerbread,urmand ca apoi sa primeasca un update la Android Ice Cream Sandwich la 3 luni dupa lansare.

Ultimul este LG Optimus 3D Max acesta se mandreste cu faptul ca ofera o platforma complet 3D, inclusiv de editare video. Optimus 3D Max este putin mai subtire decat predecesorul sau avand o grosime de 9.6mm. Ecranul este IPS LCD de 4.3 inch si este protejat de noua tehnologie Gorilla Glass 2. Ca si la noile televizoare Optimus 3D Max foloseste tehnologia 3D care nu necesita ochelari si are o rezolutie de 480 x 800 pixeli.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uBA_gAh-pg4&feature=player_embedded[/youtube]

Optimus 3D Max este compus dintr-un procesor dual-core OMAP 4430 de 1.2GHz, 8 GB stocare interna, 1 gig de RAM si o baterie de 1520 mAh. Pe partea de captura Optimus 3D Max foloseste o camera principala 3D de 5 megapixeli cu doua lentile si auto-focus si o camera secundara VGA. Sistemul de operare cu care vine Optiomus 3D Max este Android 2.3 Gingerbread dar LG a promis ca va veni cu un upgrade la Ice Cream Sandwich la scurt timp dupa lansare.

Cu toate aceste trei modele lansate LG nu mai are cu ce sa ne mai surprinda la Mobile World Congress 2012.