Gadgeturi

Prestigio lanseaza eBook Readerul Nobile PER3172

Nobile PER3172

Nobile PER3172 este noul model de eBook Reader color de la Prestigio. Acesta asigura o experienta noua pentru utilizatori, care vor putea citi cartile preferate, vizualiza reviste ilustrate color si asculta muzica relaxanta.

Prestigio PER3172 are un display color de 7 inci si o rezolutie TFT 800 x 480 pixeli, care asigura claritatea necesara pentru citirea ebook-urilor, a ziarelor sau a revistelor. Ecranul are protectie anti reflexie, astfel incat permite o vizualizare buna in conditii de luminozitate scazuta.

EBook Readerul suporta majoritatea formatelor de text si permite modificarea marimii fontului. In plus, cu Prestigio PER3172, utilizatorul poate asculta fisiere audio si vizualiza fisiere video, filme. Functioneaza cu un procesor ARM9 de 400 MHz, iar memoria interna de 2GB si posibilitatea de a adauga card micro SD de pana la 16GB asigura utilizatorului posibilitatea de a incarca toate cartile preferate. Bateria de 2100 mAh suporta intre 6 si 8 ore de citit, aproximativ 5 ore de vizualizare a fisierelor video si pana la 30 de ore de audio playback.

Cu o greutate de numai 260 de grame, o grosime de 11,2 milimetri si un design elegant, Prestigio PER3172 ofera o experienta placuta utilizatorului. Kitul include incarcator, cablu micro USB, ghid de utilizare si husa. EBook Readerul Prestigio PER3172 va fi disponibil de la sfarsitul lunii noiembrie, in magazinele partenerilor Asbis.