Gadgeturi

Samsung Focus S si Focus Flash doua smartphone-uri cu Windows Phone 7.5 Mango

Samsung Focus S si Samsung Focus Flash

Samsung a lansat doua smartphone-uri noi Focus S si Focus Flash.

Samsung Focus S este un smartphone high-end echipat cu un ecran de 4.3 inch Super AMOLED Plus si are un procesor Qualcomm de 1.4 GHz, 512 MB RAM, 16GB memorie interna, o camera foto frontala cu 1,3 MP si o camera foto pe spate de 8 MP cu auto-focus si flash, capabila de inregistrare video HD.

Samsung Focus S este extrem de subtire avand o grosime de 8.55mm si cantareste 110 grame. Noul Samsung Focus S are o baterie de 16500mAh care asigura o autonomie de pana la 6,5 ore de convorbire si pana la 10 zile in regim de asteptare.

Proiectat ca un smartphone ieftin Samsung Focus Flash despaseste asteparile fiind dotat cu procesor Qualcomm de 1,4 GHz, 512 MB RAM, un ecran de 3.7 inch Super AMOLED, memorie interna de 8 GB, baterie de 1500 mAh, camera foto principala  este de 5 MP cu auto-focus si flash capabila de inregistrare video HD si o camera foto secundara de 1,3 MP.

Un minus al acestui telefon reprezinta lipsa slotului microSD, deci memoria de stocare nu poate fi extinsa. Focus Flash este un telefon usor de tinut in mana avand o grosime de grosime de 10.9mm si o greutate de 116 grame.

Ambele telefoane ruleaza pe Windows Phone 7.5 Mango si dispun de conectivitate 3G, WiFi si Bluetooth. Samsung Focus S are un pret de  199.99 USD iar Focus Flash costa doar 49.99 USD, preturi disponibile pentru abonamente pe doi ani in reteaua de telefonie mobila americana AT&T.