Gadgeturi

In final Samsung Galaxy S3 a fost dezvaluit la Londra


Asa cum am promis, am revenit cu ultimele noutati legate de lansarea telefonului Samsung Galaxy S3 care a avut loc ieri seara la Londra in cadrul unui eveniment special.

Presedintele Samsung, JK Slim, a prezentat Galaxy S3 (GT-I9300) drept “un telefon pentru oameni”, care priveste si asculta utilizatori. Samsung Galaxy S3 are un ecran de 4,8 inch, Super AMOLED cu o rezolutie de 720 x 1280 (360ppi) pixeli si o baterie de 2,100 mAh promitand o autonomie mai mare. In interiorul carcasei de 8,6 mm intalnim procesorul quad core de 1,4GHz Exynos 4 Cortex-A9 pe tehnologie de 32nm, cu 1GB de RAM, o camera foto principala de 8MP full HD(1080p) si una secundara de 1,9 MP HD(720p). Samsung Galaxy S3 ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich si are o greutate de 133 de grame cu urmatoarele dimensiuni: 136.6 x 70.6 x 8.6 mm.

Iata si cele mai importante functii ale ale telefonului:
functia Smart Stay : Samsung Galaxy S3 va “privi” în ochii utilizatorilor si se va activa sau dezactiva in functie de privirea acestora, iar cand iti iei ochii de la el va intra in modul “sleep”.

functia Direct Call: daca duci telefonul la ureche in timp ce scrii un SMS, Samsung Galaxy S3 va apela automat destinatarul mesajului.

– functia Smart Alert: daca puneti mana pe telefon si aveti apeluri pierdute, acesta va vibra sau va atrage atentia cu ajutorul luminilor LED.

– functia S VOICE: este o functie asemanatoare secretarei virtuale Siri de la Apple, cu ajutorul careia utilizatorii pot da comenzi vocale telefonului.

– functia Social Tag: conecteaza in mod automat fotografiile prietenilor realizate de telefon cu conturile lor de Facebook şi Google+, cu ajutorul tehnologiei de recunoastere faciala.

– functia S Beam: doua telefoane Samsung Galaxy S3 pot fi conectate printr-o singura atingere, cu ajutorul tehnologiei NFC (Near Field Communication) si WiFi Direct. Astfel utilizatorii pot transfera în felul acesta de pe un telefon pe altul fotografii, filme, muzica, etc. Tehnologia NFC permite folosirea telefonului ca portofel virtual.

– functia AllShare Cast: Samsung Galaxy S3 se poate conecta prin Wi-Fi la televizoare, laptopuri sau tablete. Ecranele acestora copiaza in mod fidel afisajul de pe telefon.

– functia PopUp Play: filmele pot fi micsorate dupa bunul plac al utilizatorilor si pot fi urmarite în timp ce sunt efectuate alte activitati, cum ar fi navigarea pe internet.

– functia Burst Shot / Best Photo: telefonul poate realiza pana la 20 de fotografii in rafala (sase pe secunda) si le poate recomanda utilizatorilor cea mai buna fotografie (pe baza unor algoritmi care tin cont de luminozitate, pozele in care persoanele au ochii inchisi, etc.)

– functia fotografie in timpul filmării: Samsung Galaxy S3 poate permite utilizatorilor sa realizeze poze in timp ce filmeaza.

– functia de incarcare wireless a bateriei: Samsung Galaxy S3 are integrata o tehnologie de incarcare wireless cu energie a bateriei, astfel telefonul poate va fi asezat intr-o statie speciala si se va incarca wireless in mod automat.

Samsung Galaxy S3 este disponibil in trei versiuni de memorie: 16, 32, respectiv 64 de GB si in doua variante de culori, pe alb (marble white) si albastru (pebble blue). In prima faza Samsung Galaxy S3 va fi disponibil din 29 Mai in magazine si la operatori din Europa in varianta 3G, apoi in US in varianta 4G LTE.