Gadgeturi,  Video

Primul smartphone Nokia nume de cod Sea Ray

nokia sea ray

Cu cateva zile inaintea conferintei Nokia World 2011 din 26 octombrie care va avea loc in Londra, apare si prima reclama pentru Nokia Sea Ray difuzata pe posturile TV britanice.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yWKgbXEiiZI[/youtube]

Nokia 800 Sea Ray arata exact ca N9, dar cu mici diferente. Din imagini se poate vedea ca s-a renuntat la camera frontala si au fost adaugate trei taste tactile (inapoi, start, si cautare). Smartphoneul Nokia 800 va dispune de un ecran de 3.7 inch AMOLED, processor de 1,4 Ghz, 16 GB de stocare, camera 8 megapixeli Carl-Zeiss si o baterie de 1540 mAh. In plus Nokia Sea Ray va beneficia de o varietate de aplicatii noi cum ar fi Nokia Drive si Nokia Music disponibile pe sistemul de operare Windows Phone Mango.

Conform declaratilor facute de Steve Ballmer la sumitul Web 2.0 prin care spunea ca va prezenta “ cateva terminale noi in aceasta saptamana”, presupunem ca vor fi lansate mai multe modele de smartphoneuri. Credem ca urmeaza sa fie prezentate Nokia 703 “Sabre”, Nokia 800Sea Ray” si Nokia Ace.

Nokia 800 va fi disponibil in trei variante de culori – albastru, negru şi roz, urmand sa intre pe piata in noimebrie. Singura intrebare ramane: pe o piata plina de smartphoneuri cu Andorid si iOs oare va mai fi loc si pentru noul sistem Windows Phone 7 Mango?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dl_zUFprjbA[/youtube]