Noutati

Prestigio lanseaza tableta PC MultiPad cu 3G

PMP7074B3G

Prestigio MultiPad PMP7074B3G este cel de-al treilea model din seria 7 a Multipad-urilor Prestigio si este prima tableta Prestigio cu 3G incorporat, fiind capabila sa asigure accesul la Internet din orice loc. Pe langa multe alte trasaturi atractive, noul MultiPad PMP70704B3G permite apelurile telefonice si are integrat un receptor GPS.

Noul Prestigio PMP7074B3G este subtire si usor, fiind in acelasi timp un dispozitiv puternic care reprezinta viitoarea generatie in divertismentul portabil. Modelul dispune de un display capacitiv multi-touchscreen de 7 inch, procesor ARM Freescale la 800Mhz cu accelerator grafic 3D.

Tableta este echipata cu doua camere, o camera de 3.0 MP in spate care vine insotita de un flash LED si o camera de 0.3 MP in fata pentru apelurile video. Noul MultiPad are o memorie de 512 MB de RAM, memorie interna flash de 4GB, ce poate fi extinsa prin carduri microSD pana la 32 GB.

Avand compatibilitate cu Adobe Flash, 3G, Wi-Fi si conectivitate Bluetooth, utilizatorul se poate bucura de navigarea pe Internet la cote maxime. Dispozitivul functioneaza pe sistemul Android 2.3 Gingerbread OS. Acesta asigura numeroase caracteristici captivante si accesul la peste 200 000 de aplicatii Android Market, oferind in intregime libertatea personalizarii MultiPad-ului.

Tableta poate satisface toate necesitatile privind divertismentul portabil, fiind compatibil cu absolut toate formatele audio, video si fisierele foto. Pe langa dispozitivul in sine, utilizatorul primeste si numeroase elemente folositoare de software preincarcate, aplicaţii in voga, precum YouTube, Facebook, Twitter, Gallery sau Map, cat si jocuri precum Angry Birds, Raging Thunder, Solitaire sau Chess. Mai mult, MultiPadPMP7074B3G vine si cu Office Suite Pro preinstalat, compatibil cu fisiere Microsoft Office 2003/2007 si 2010.

Acest model include, de asemenea, conceptul unic lansat de Prestigio. Prezent si la celelalte modele din seria 7, acest concept intuitiv face utilizarea MultiPad-ului Prestigio comoda si foarte simpla. Intregul “desktop” este format din 4 parti. In jumatatea superioara se regasesc diferite simboluri care sunt grupate in categoriile “Life”, „Business” si „Entertainment”.

Cu un simplu click pe simbol, o ferestra se deschide dedesubt si permite accesul direct la toate aplicatiile care tin de respectivul subiect. De exemplu, un click pe „Games” din categoria “Entertainment” va deschide o fereastra cu toate jocurile instalate. Sub simboluri se gaseste un widget creat de Prestigio, care furnizeaza informatii legate de vreme dintr-un loc anume specificat de utilizator, fluxul de stiri RSS si un ceas cu functionalitate multipla, precum alarma, cronometru etc.

Prestigio MultiPad PMP7074B3G este disponibil incepand cu luna octombrie la pretul de 1399 lei in magazinele Altex.