Gadgeturi

iPhone 4S tocmai s-a lansat la 199$ iar iPhone 4 scade la pretul de 99$

iphone4s

Speculatiile privind noul model de iPhone au luat sfarsit, Tim Cook a prezentat ieri in cadrul evenimentului “Let’s Talk iPhone” noul iPhone 4S. iPhone 4S ruleaza pe platforma iOS 5 si are acelasi ecran de 3,5 inch Retina cu o rezolutie de 960 x 640.

Noul procesor dual-core A5 este de doua ori mai puternic si are o viteza de sapte ori mai mare pe partea de grafica. Noul iPhone vine dotat cu o camera de 8 MP cu sensor CMOS care iti ofera o calitate mai buna in situatile cu lumina slaba si o camera secundara VGA. Pentru prima data la un telefon camera principal poate inregistra full hd 1080p cu 30 FPS si chiar camera VGA poate surprinde 30 FPS.

Printre noutatile noului terminal Apple, cea mai spectaculoasa functie a lui iPhone 4S este asistentul personal, inteligent Siri care va prelua comenzile tale vocale si te va ajuta sa fii mai organizat si informat in acelasi timp. Siri, ca un asistent personal adevarat va putea face conexiuni intre ceea ce ti-ai planuit sa faci si momentul la care trebuie sa iti reaminteasca de acel lucru, de asemenea poate intelege din context si cauta informatii utile pe internet. Siri te poate ajuta sa iti creezi notite, sa trimiti SMS-uri si sa dai telefoanele planificate in cursul zilei. Tot Siri iti poate da directii pe baza analizei locatiei tale si te poate ajuta sa gasesti raspunsuri sau anumite date, ba chiar poate sa realizeze niste calcule complexe, toate fiind disponibile doar prin comanda ta vocala.

iPhone 4S de 16GB va avea pretul de 199$ , versiunea de 32GB va avea pretul de 299$ iar modelul de 64GB va putea fi cumparat la un pret de $399 si va fi disponibil la sfarsitul lunii Octombrie. Ultimile informatii aduc o veste buna fanilor iPhone si anume ca versiunea de 8G a lui iPhone 4 a ajuns pretul de 99$.