Noutati

Huawei si Discovery Communications anunta dezvoltarea telefonului mobil Huawei-Discovery Expedition

Discovery Expedition

Discovery Communications, cea mai mare companie media non fiction la nivel mondial, a anuntat un parteneriat global cu Huawei Devices, unul dintre cei mai mari producatori de telefoane, pentru dezvoltarea telefonului Huawei-Discovery Expedition.Telefonul Huawei-Discovery Expedition face parte din gama de produse in dezvoltare Discovery Expedition, brand-ul oficial de lifestyle al canalului de televiziune Discovery Channel. Noul dispozitiv este rezistent la apa, la praf, precum si la socuri. Mai mult, Huawei-Discovery Expedition include un GPS, o busola si un senzor G-, ceea ce il face extrem de potrivit pentru calatorii si activitati in aer liber

Huawei Expedition Lateral

Noul telefon se poate conecta cu usurinta la retelele sociale Facebook si Twitter, permitându-le astfel utilizatorilor sa impartaseasca cu cei dragi aventurile lor din calatorii. Modelul va ajunge in România la inceputul anului viitor la un pret de aproximativ 140 euro.
“Parteneriatul global al Discovery cu Huawei este primul dintr-o serie de eforturi strategice in vederea crearii de puncte de contact suplimentare pentru ca publicul nostru sa poata interactiona cu brandurile retelei noastre in toata lumea,” a declarat Nicolas Bonard, Senior Vice President, Discovery Enterprises International, Discovery Networks International. “Discovery Expedition este cea mai noua initiativa a noastra, proiectata sa indeplineasca calitațile brandului Discovery Channel- aventura, explorare, tehnologie si calitate.”
“Este prima data când Huawei creaza un telefon mobil co-branded si suntem foarte entuziasmati sa le oferim iubitorilor de iesiri in natura un telefon care sa se potriveasca stilului lor de viata. Colaborarea Huawei-Discovery Expedition este prima din multele care o sa urmeze si asteptam cu rabdare sa lucram indeaproape cu Discovery in viitorul apropiat pentru a crea impreuna produse inovatoare pentru clientii nostri,” a declarat Victor Xu, Chief Marketing Officer, Huawei Device.
Acest parteneriat demonstreaza inca o data prezenta in crestere pe care Huawei o are pe continentul american, in Europa, Australia, Asia, China si alte piete globale.