Gadgeturi

LG Marquee vine cu un super display

LG Marquee

De azi operatorul de telefonie mobila din SUA Sprint a inceput sa ia pre-comenzi pentru telefonul LG Marquee care va fi disponibil din 2 Octombrie.

Telefonul LG Marquee vine cu ecranul Nova de 4 inch, aceeiasi tehnologie intalnita la LG Optimus Black. Nova este o noua tehnologie care ofera o vizibilitate foarte buna din mai multe unghiuri pentru ecranele LCD, pe langa o luminozitate excelenta care intrece chiar tehnologia smilara folosita la iPhone 4. In continuare LG Marquee se numara printre putinele telefoane care ofera o vizibilitate extraordinara la lumina soarelui.

LG Marquee este foarte subtire si usor, cu dimensiuni cuprinse intre 122 x 64 x 9 mm si o greutate de 112 g. Noul smartphone de la LG vine cu Android 2.3 “Gingerbread” si are o rezolutie de 800×400 cu 700 nits de luminozitate fata de 500 nits cat are iPhone. Telefonul are un procesor de 1Ghz, 512MB RAM, 2GB ROM, camera principala este de 5MP si o camera de 2MP pe partea din fata, de asemenea mai vine dotat cu un card MicroSD de 2GB, pe partea de conectivitate gasim Wi-Fi, GPS si Bluetooth. Pretul pentru LG Marquee va fi de $99 pentru un abonament pe 2 ani la Spring.