Gadgeturi

Fujitsu lanseaza F-022, telefonul cu parfum

Fujitsu a anuntat lansarea telefonului mobil F-022 destinat pietei chineze. Noul telefon mobil este rezultatul eforturilor de colaborare depuse impreuna cu producatorul japonez de accesorii Folli Follie. Telefonul F-022 are o caracteristica unica prin care utilizatorii se pot bucura de un telefon mobil parfumat in permanenta cu parfumul lor preferat, datorita chip-ului detasabil de parfum, plasat pe partea din spate a telefonului. Partea frontala a carcasei telefonului este acesorizata cu o bijuterie asemanatoare cu diamantul de doua carate, zircon. Mai mult decat atat, acest mobil Fujitsu depaseste limitele celorlalti producatori fiind echipat cu tehnologie rezistenta la apa si praf.

F-022 este echipat cu o camera foto de 8,1 megapixeli, care face portete remarcabile cu modul “beautiful skin” ce reda frumusetea diferitelor tonuri de piele, impreuna cu modul „pupil tracking” care permite evidentierea ochiilor mari, intr-un mod natural.

Publicul tinta al noului F-022 e format din femeile cu varste intre 20 – 40 ani, cu un simt bine dezvoltat al modei. Daca telefonul va avea succes in China probabil ca Fujitsu va lua in considerarea lansarea F-022 si pe alte piete.