eMAG Black Friday
Stiri

eMAG Black Friday 2017: 2.000.000 de produse in oferta

eMAG Black Friday

eMAG a adunat cea mai bogata oferta de produse si ofera reduceri de 40 de milioane de euro pentru clienti de Black Friday, pe 17 noiembrie. Sunt 2 milioane de produse de la eMAG si de la cei peste 4.000 de selleri din Marketplace care au pregatit stocuri mari pentru ziua cu cele mai multe reduceri din an. In plus, 2000 de clienti care vor aplica de Black Friday pentru cardul de cumparaturi eMAG vor fi rasplatiti cu un voucher in valoare de 500 de lei, la prima achizitie de cel putin 1000 de lei facuta pe eMAG.

„Am construit Black Friday plecand de la dorinta de a le da clientilor preturi foarte bune, bazandu-ne pe volume foarte mari. Am ajuns la a saptea editie a evenimentului, pastram traditia, iar pentru a putea oferi preturi mai bune decat oricand in timpul anului, Black Friday trebuie sa fie o singura zi. Aceasta zi este vineri, 17 noiembrie”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

In urma cu un an, cresterea comenzilor de Black Friday a fost cu mult peste asteptari si a dus la un record de vanzari. Anul acesta, eMAG se asteapta si ca media numarului de produse comandate de fiecare client de Black Friday sa creasca si sa ajunga la 3,4 produse, iar valoarea totala a comenzilor sa se ridice la 350 de milioane de lei.

„Black Friday a devenit un eveniment cu traditie pe care oamenii il apreciaza si pentru care se pregatesc cu mult timp in avans. Este un eveniment pentru toata familia si un moment in care clientii eMAG pot achizitiona produse la preturi speciale pentru ei si cadouri pentru cei dragi. In plus, avem mai multe optiuni de plata in rate fara dobanda, dar si cea mai extinsa oferta de a livra produsele catre clienti prin curieri, 15 showroom-uri si 600 de oficii postale”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.

Clientii eMAG vor putea cumpara la pret special televizoare, telefoane mobile, frigidere, laptopuri, masini de spalat, electrocasnice mici (aspiratoare, mixere, roboti de bucatarie, fiare de calcat si altele), haine, incaltaminte si accesorii, produse de ingrijire personala si cosmetice, jucarii, carti, produse pentru casa si gradina, mobila, jucarii sau anvelope.

In plus, oferta de Black Friday cuprinde si o multime de produse speciale, precum aur, autoturisme, ceasuri si bijuterii de lux, pachete turistice, reduceri la bilete de avion oferite de Tarom, bilete la evenimente, abonamente Digi Mobil, servicii medicale si antichitati.

Mai multe optiuni de plata in rate

Pe langa cardul de cumparaturi eMAG, clientii vor putea profita de ofertele de Black Friday prin alegerea metodei de plata care ii avantajeaza cel mai mult, iar anul acesta vor avea o multime de optiuni de plata in rate. Toate cardurile de cumparaturi Raiffeisen Bank beneficiaza de 60 de rate fara dobanda. De asemenea, produsele de Black Friday vor putea fi platite si cu ajutorul celorlalte carduri de credit emise de bancile si institutiile financiare partenere, cu beneficii de la 12 pana la 24 de rate fara dobanda.

Mai multe optiuni de livrare adaptate timpului fiecarui client

Anul acesta, clientii vor avea mai multe optiuni de livrare a produselor si vor putea opta pentru a-si primi coletele de la curier, de a le prelua din cele 15 showroom-uri eMAG sau din cele 600 de puncte de livrare deschise in parteneriat cu Posta Romana.

Volumul dublu de produse din oferta, fata de anul trecut, este gestionat din depozitele eMAG cu o suprafata de 125.000 de metri patrati (cat 25 de stadioane de fotbal). In cursul anului acestuia, eMAG a investit 10 milioane de euro in tehnologia depozitului principal, in care intra si cea mai noua platforma automatizata de sortare si ambalare din tara, capabila sa livreze catre curieri 200.000 de produse pe zi. Astfel, eMAG estimeaza ca in primele cinci zile dupa Black Friday vor fi livrate 67% dintre comenzi, restul urmand sa fie livrate pana pe 29 noiembrie.

In plus, eMAG a investit 2,5 milioane de euro in servere, servicii de hosting si cloud, pentru a le oferi clientilor o experienta imbunatatita de utilizare a site-ului in ziua de Black Friday.

Mobilul, prima optiune

Telefonul mobil este de doi ani prima optiune de informare in comertul online local si tot mai multi clienti aleg sa comande din aplicatia de mobil. Pentru a-si spori sansele de a cumpara tot ce-si doresc de Black Friday, clientii sunt sfatuiti sa-si faca lista cu produse favorite, sa-si instaleze ultima versiune a aplicatiei eMAG din App Store sau Google Play si sa-si salveze datele cardului in contul de client.

Oferta din acest an cuprinde o gama larga de produse si cadouri:

• 50.000 de televizoare
• 60.000 smartphone-uri
• 25.000 laptopuri
• 20.000 de frigidere
• 150.000 de electrocasnice mici (mixere, blendere, cuptoare cu microunde, aparate de gatit si altele)
• 150.000 de articole pentru casa si gradina
• 150.000 de parfumuri si cosmetice
• 150.000 jocuri si jucarii
• 200.000 de produse din categoria fashion
• 25.000 de anvelope

Produse speciale din oferta

• Aur
• Abonamente Digi Mobil
• Masini marcile BMW, Jeep, Land Rover, Jaguar, Toyota, Alpha Romeo, Ford, Abarth, Mercedes, Fiat si Hyundai
• Motociclete
• Ceasuri si bijuterii de lux
• Vouchere de calatorie Tarom
• Bilete la evenimente
• Pachete turistice
• Abonamente la servicii medicale de la Regina Maria si Just Smile