Battlebox
Alte gadgeturi

PC-urile pentru gaming GeForce GTX Battlebox sunt acum in Romania

Battlebox

NVIDIA anunta astazi noua generatie de PC-uri GeForce GTX Battlebox, conceputa pentru a-i degreva pe utilizatori de sarcina destul de dificila de a-si alege sau construi calculatorul potrivit pentru jocuri.

Creata în urma colaborarii cu integratori de sistem de top si cu gameri profesionisti, sistemele de gaming GeForce GTX Battlebox de la NVIDIA pun la dispozitia utilizatorilor toate componentele necesare pentru ca acestia sa beneficieze de o experienta de gaming intensa: cele mai bune placi grafice, procesoare, memorii si display-uri, proiectate sa functioneze fiabil, oferind o experienta pe PC mult îmbunatatita si simplificata. PC-urile GeForce GTX Battlebox sunt disponibile în Romania în retelele partenerilor eMAG, PC Garage si Altex.

NVIDIA lanseaza doua sisteme GeForce GTX Battlebox, dedicate atât jucatorilor experimentati MOBA, care doresc sa-si îmbunatateasca rata de click-uri pe minut, cât si începatorilor:

GeForce GTX Battlebox Ultimate – Battlebox Ultimate combina puterea placii grafice GeForce GTX cu cele mai performante sisteme hardware, pentru a oferi gamerilor de jocuri first-person, dar si profesionistilor eSports o experienta incredibila. Battlebox Ultimate este solutia ideala pentru cei care cauta platforme VR Ready sau care doresc sa experimenteze jocurile la calitate 4K.

GeForce GTX Battlebox Essential – Battlebox Essential este echipamentul recomandat pentru jocuri extrem de populare precum Overwatch si League Of Legends. Placa grafica GeForce GTX ofera o rezolutie de 1080P la 60 de cadre pe secunda.