Alte gadgeturi

Psychometric Systems lanseaza sistemul MindMi

MindMi System_Psychometric Systems

Psychometric Systems a lansat sistemul MindMi – un produs inovator prin intermediul caruia se poate obtine un profil psihologic obiectiv in doar 5 minute, folosind o metoda de scanare non-invaziva.Informatiile oferite de sistemul MindMi pot fi utilizate in domenii diverse de activitate, in special in resursele umane sau psihologia aplicata.

Dezvoltat in Canada si produs in Europa, sistemul MindMi este rezultatul a peste 15 ani de cercetare in domeniul psihometriei, avand la baza experienta vasta a cercetatorului Dumitru Grigore, fizician, psiholog, autor si antreprenor.

Alexandru Galos, CEO, Psychometric Systems: ”Sistemul MindMi este un produs care are la baza inovatia si solutiile de tehnologie moderna cum ar fi Cloud Computing si analiza raspunsului electrodermal, fiind un concept revolutionar, total diferit de sistemele de evaluare existente pe piata, avand si un brevet de inventie. Am creat acest produs cu dorinta de a incuraja si de a stimula dezvoltarea performantelor resurselor umane, folosind tehnologiile moderne din prezent. Acest sistem este rezultatul a peste 15 ani de cercetare si dezvoltare in domeniul psihometriei si a fost testat pe mai mult de 5000 de persoane (subiecti) pana a ajuns la forma actuala. Suntem increzatori ca acest produs va revolutiona modul de evaluare psihologica din domeniul resurselor umane sau cel al psihologiei aplicate, eficientizand procesele de recrutare si management din domeniu.”

MindMi System_Psychometric Systems_report

Un profil psihologic complet, in doar 5 minute

Sistemul MindMi este un produs revolutionar, cu o componenta hardware (scanner-ul de maini MindSpring) si una software (aplicatia web securizata MindDeck prezenta in Cloud). Scanner-ul de maini MindSpring este produs in Europa si este un stimulator non-invaziv si sensibil care inregistreaza modificarile electrodermale ale persoanei examinate. Sistemul MindMi colecteaza, analizeaza si transpune datele intr-o varietate de pattern-uri si profiluri psihologice. Toate datele sunt salvate si securizate cu ajutorul aplicatiei web MindDeck, prezenta in Cloud, si pot fi vizualizate ulterior in MindMi Reports.

Informatiile furnizate de sistemul MindMi sunt generate sub forma unor rapoarte personalizate care se bazeaza pe 62 de indicatori psihologici relevanti. Obtinerea unui profil psihologic, cu ajutorul sistemului MindMi, se realizeaza in doar 5 minute, urmand patru pasi simpli:

1. Persoana examinata isi ofera consimtamantul pentru acest proces de evaluare si este familiarizata cu protocolul simplu si non-invaziv al evaluarii;
2. Persoana examinata isi pozitioneaza ambele maini pe scannerul MindSpring, timp de aproximativ 5 minute;
3. Datele colectate sunt stocate in baza de date a aplicatiei web MindDeck in cateva secunde iar utilizatorul selecteaza unul dintre tipurile de rapoarte permise de sistem;
4. Utilizatorul ii explica persoanei examinate rezultatele rapoartelor obtinute, oferind toate informatiile relevante, dar si recomandari.
Printre rapoartele psihologice realizate cu ajutorul sistemului MindMi se numara si raportul de personalitate, raportul de compatibilitate de grup, raportul potentialului inteligentei cognitive, raportul compatibilitatii interpersonale, raportul dominantei cerebrale sau alte tipuri de rapoarte personalizate.

MindMi System Psychometric Systems 2

Versatilitate in utilizare pentru sistemul MindMi

Informatiile oferite de catre sistemul MindMi pot fi utilizate in diverse domenii de activitate: resurse umane, psihologie aplicata, coaching, sub forma unor rapoarte care faciliteaza eficienta si obiectivitatea procesului de evaluare psihologica. Specialistii din domeniul resurselor umane pot utiliza produsul in diverse contexte profesionale, precum orientarea in cariera, managementul aptitudinilor sau in evaluarea si dezvoltarea grupurilor si echipelor formate la locul de munca.

Sistemul MindMi are in spate o echipa de specialisti ce include psihologi, cercetatori, ingineri, statisticieni si manageri implicati direct in procesele de creare, dezvoltare, marketare si vanzare a solutiilor create special pentru nevoile unei piete complexe.

Sistemul MindMi va putea fi achizitionat sub forma unor pachete de oferte personalizate. Pentru piata din Romania, pachetul de baza pentru MindSpring, MindDeck, MindMi Reports este de 11.249 RON + TVA, acesta incluzand punctele valorice bonus si transportul gratuit in Romania. Sistemul MindMi are la baza un sistem de puncte valorice pe care utilizatorii le pot achizitiona in functie de nevoi. Pentru o prima utilizare a sistemului, clientii primesc 600 de puncte valorice bonus, pentru a explora in amanunt sistemul.
Produsul va fi disponibil spre comercializare incepand cu luna iunie 2016.