Galaxy Tab S3 - Galaxy Book
Tablete

Samsung extinde portofoliul de tablete cu Galaxy Tab S3 si Galaxy Book

Galaxy Tab S3 - Galaxy Book

Samsung a prezentat in cadrul evenimentului de presa pre-MWC 2017 in Barcelona doua noi tablete: Samsung Galaxy Tab S3 si Samsung Galaxy Book.Galaxy Tab S3 dispune de un ecran Super AMOLED de 9,7 inci, iar Galaxy Book vine cu ecrant TFT LCD de 10,6 inci sau ecran Super AMOLED de 12 inci.

Ambele tablete prezentate la Mobile World Congress ofera tehnologia premium Galaxy:

• HDR (High Dynamic Range) pentru continut video: Galaxy Tab S3 si Galaxy Book de 12 inci suporta continut video in HDR (10 biti), oferind imagini realiste si culori profunde.

• Samsung Flow: Samsung Flow usureaza lucrul atunci cand esti in miscare. Pentru o conectare in siguranta, Samsung Flow utilizeaza verificarea biometrica si poate conecta doua dispozitive mobile pentru transfer de fisiere. De asemenea, acesta sincronizeaza notificarile, astfel incat utilizatorii sa nu rateze niciun mesaj important fie ca utilizeaza smartphone-ul sau tableta.

• S Pen cu un design nou: Pentru o experienta naturala de scriere, noul S Pen are un varf cu dimensiuni mai reduse, de 0,7 mm, si o sensibilitate ridicata la presiune. S Pen-ul dispune de asemenea de functii utile precum Screen Off Memo pentru notite rapide, PDF Annotation pentru editare simpla si instrumente avansate de desen.

Ambele tablete beneficiaza de expertiza si tehnologia inovatoare Galaxy , inclusiv o camera principala de 13 megapixeli cu autofocus, dar si o camera frontala de 5 megapixeli pentru fotografii de calitate. Tabletele dispun de spatiu de stocare ce poate fi extins si o baterie eficienta cu posibilitatea de incarcare rapida. Bateria poate sustine pana la 12 ore de redare de continut video in cazul Galaxy Tab S3 si 10,5 ore de redare video pentru Samsung Book (de 12 inci). Ambele dispozitive pot fi utilizate impreuna cu tastaturi Pogo, fara a avea nevoie de incarcare separata sau alte operatiuni de conectare.

Samsung Galaxy Tab S3: versatila si optimizata pentru divertisment

Samsung Galaxy Tab S3 aduce un nou nivel de divertisment pe dispozitive mobile, oferind o experienta de vizionare aproape de cea cinematografica prin redarea continutului la rezolutie 4K pe ecranul Super AMOLED. In plus, aceasta este prima tableta cu difuzoare AKG by HARMAN pentru o experienta premium. Cu ajutorul continutului oferit de parteneri precum Amazon, utilizatorii se vor bucura de filme originale HDR.

Optimizata pentru jocurile video, Galaxy Tab S3 dispune de tehnologia Vulkan API pentru grafica superioara si Game Launcher pentru o interfata optimizata si o experienta personalizata sau posibilitatea de folosi moduri de joc care sa permita un gameplay neintrerupt.

Datorita stilus-ului S-Pen imbunatatit, Tab S3 permite utilizatorilor sa fie mai productivi, mai creativi si sa faca mai multe lucruri simultan. Galaxy Tab S3 a fost dezvoltata astfel incat sa creasca productivitatea utilizatorilui, prin incarcare mai rapida si o autonomie mai mare.

Samsung Galaxy Book: mai multa putere si performanta cu un design 2 in 1

Disponibila in versiuni de 10,6 inci si 12 inci, Galaxy Book se adreseaza celor care vor sa isi mentina productivitatea si atunci cand sunt pe drum, avand astfel nevoie de un dispozitiv cu putere de calcul ridicata, independent de un desktop. Noua tableta este usoara, iar datorita design-ului versatil poate fi transformata usor intr-un notebook.

Pentru performante imbunatatite, Samsung Galaxy Book de 12 inci este echipata cu un procesor Intel Core i5 din generatia a 7-a, Dual Core de 3,1 GHz, iar modelul de 10,6 inci dispune de un procesor Dual Core de 2,6 GHz Intel Core m3 .

Galaxy Book vine cu sistem de operare Windows 10 pentru o utilizare facila a suitei Microsoft Office si productivitate maximizata. Totodata, tableta dispune si de o tastatura cu taste evidentiate, astfel incat utilizatorii sa aiba o experienta cat mai apropiata de cea oferita de un computer traditional.

Speicificatii Samsung Galaxy Tab S3 si Samsung Galaxy Book (de 10,6 si 12 inci)

Galaxy Tab S3 - Galaxy Book specs