Tablete

Samsung pregateste a doua generatie a tabletelor Galaxy Tab S

image

Cele mai impresionante tablete de pe piata la ora actuala sunt modelele Galaxy Tab S de la Samsung. Samsung produce seria Tab S vin cu un ecrane Super AMOLED ce vin cu niste culori si luminozitate extrem de mari si puternice, facand experienta utilizatorului una de neuitat.

Iata ca Samsung lucreaza la a 2-a generatie de tablete Tab S prin doua modele SM-T710 si SM-T810. Diferenta mica intre numarul modelelor fata de generatia precendenta, SM-T700 si SM-T800, indica posibilitatea ca upgrade-ul sa nu fie unul substantial. Dar sincer nici nu ar trebui sa fie deoarece generatia actuala Tab S este deja in top in ceea ce priveste hardware-ul folosit. Singurul impediment ar fi procesorul Exynos 5420 care nu are destula putere sa sustina interfata grafica si aplicatiile ce ruleaza peste ea la o rezolutia inalta de 2560 x 1600 cum o face acum. Se si pot observa probleme si agatari daca butonam un Tab S pentru putina vreme. Ar fi excelent daca Samsung ar adauga un SoC puternic in noua generatie astfel incat orice impediment sa dispara. Bineinteles ca era de preferat ca aceasta problema sa nu existe deloc dar ce poti face, nimic nu e perfect pe lumea asta.

Nu va asteptati sa vedeti noile tablete de la Samsung la MWC luna viitoare pentru ca e inca prea devreme, insa undeva la jumatatea anului 2015 cu siguranta vom auzi despre lansarea lor.