redraw keyboard
Stiri

Tastatura Redraw Keyboard abia lansata e deja pe Product Hunt

redraw keyboard

Lansata pe Google Play pe 7 septembrie si, live, in POINT, ziua urmatoare, Redraw Keyboard este o tastatura care integreaza cele mai cerute functionalitati din tastaturile Android si aduce in plus o sumedenie de alte feature-uri noi.Printre ele, se detaseaza customizarea amanuntita, jocurile cu leaderboard, temele („skin”-urile) cu brand-uri binecunoscute. Puteti consulta lista completa a functionalitatilor Redraw Keyboard (menite pentru amuzament, dar si productivitate) mai jos:

• integrare cu Google Drive pentru acces rapid, direct din keyboard, la documente si fisiere
• traducere instanta pentru conversatii cu prieteni si clienti de pe intregul mapamond
• teme branded (cu cele mai mari nume din entertainment, dintre care mentionam Disney si DreamWorks cu How to Train Your Dragon, Shrek, Ice Age, Madagascar – Penguins, Betty Boop, Kung Fu Panda etc.) pentru personalizarea keyboard-ului
• pachete de stickere pentru animarea comunicarii
• tastare usoara cu functionalitatea swipe
• personalizarea temelor, la latitudinea utilizatorului (cu poza, fonturi si culori alese de el/ea)
• elementul de gamification cu sistem de acumulare de banuti, premii si leaderboard

Co-fondatorul T-Me Studios, Laurentiu Victor Balasa, si project manager-ul Redraw Keyboard, Andrei Vlaicu, au demonstrat cateva din avantajele folosirii Redraw Keyboard, in POINT, pentru membrii presei prezenti la evenimentul de lansare.

La cateva zile de la marea lansare Redraw Keyboard, un membru al echipei Product Hunt, Niv Dror, a vanat aplicatia produsa de T-Me Studios, observand ca nu realizase pana acum cat de mare este piata aplicatiilor de keyboard pentru Android. Product Hunt este o companie bazata in San Francisco, California, care detine site-ul cu acelasi nume – popularitatea sa incontestabila se bazeaza pe o comunitate puternica de utilizatori din industria tech care il vad ca o buna unealta de promovare si descoperire a celor mai noi app-uri, precum si ca forum unde dezvoltatorii („makers”) relationeaza cu jurnalistii din zona de tech.

Majoritatea aplicatiilor vanate de membrii Product Hunt sunt din ecosistemul Apple, insa, precum nota si Niv Dror in descrierea Redraw Keyboard de pe site, piata de personalizare a keyboard-urilor este atat de mare pe Android incat numerele justifica prezenta lor si pe Product Hunt. De asemenea, merita mentionat ca ultimele cifre pozitioneaza cota de piata a sistemului de operare Android la un procentaj record de 70,85% in luna mai (versus 23,10% pentru OS-ul Apple).

Redraw Keyboard este un keyboard de Android care, in prima luna de lansare in versiune Beta numara 30.000 de instalari si 3.600 de utilizatori activi in app pe zi. Pana la finalul lunii septembrie, in prima luna de la lansarea oficiala, Redraw Keyboard va avea 1 milion de instalari, prognozeaza analistii T-Me Studios. Conform ultimelor rapoarte din Analytics (14 septembrie) Redraw Keyboard se bucura de 72.000 de utilizatori activi pe zi, 310.000 de instalari si peste 42% rata de retentie in prima zi dupa instalare.