ADATA XPG Dazzle DDR4
Hardware

ADATA lanseaza memoriile XPG Dazzle LED DDR4

ADATA XPG Dazzle DDR4

ADATA Technology a lansat XPG Dazzle, prima sa gama de memorii DDR4 iluminate LED.Modulele DDR4 au un design atractiv datorita liniilor LED si dispun de performante ridicate cumulate cu un consum redus de energie. XPG Dazzle foloseste o tehnologie de iluminare LED patentata de AVEXIR ce ofera un aspect foarte atractiv intr-o piata a PC-urilor personalizate aflata intr-o continua crestere.

Modulele de memorie XPG Dazzle LED DDR4 pastreaza stilul vizual agresiv al seriei XPG si evolueaza vizual prin introducerea benzilor LED pozitionate pe radiatorul modulelor. Cu un design special si LED-uri colorate in rosu, XPG Dazzle ofera un plus de atractivitate PC-ului si revitalizeaza performantele indiferent de profilul utilizarii: overclocking, gaming sau modding. Kiturile de memorie XPG Dazzle sunt disponibile in variante de 8GBx2, 8GB x4, 16GBx2 si 16GBx4 pentru flexibilitate extinsa atunci cand sunt configurate sisteme high-end.

Standardul DDR4 surclaseaza precedenta tehnologie DDR3 prin niveluri de performanta si eficienta energetica ridicate. Voltajul de lucru a fost coborat de la 1.5V la 1.2V, ceea ce reprezinta o reducere cu 20% a consumului de energie, mentinand sistemele PC stabile si la temperaturi mai scazute chiar si la efectuarea de sarcini intese. In plus, implementarea Intel XMP 2.0 permite crearea de profile OC si tuning fara a fi necesare modificari din BIOS. Racirea componentelor ramane o prioritate de top pentru entuziasti, iar XPG Dazzle dispune de tehnologia Thermal Conductive care eficientizeaza disiparea caldurii. Modulele de memorie au la baza PCB-uri cu 10 straturi pentru imbunatatirea calitatii transferului de date si a performantei generale a unui sistem PC.

Modulele de memorie XPG Dazzle LED DDR4 folosesc cipuri de inalta calitate ce trec printr-un proces riguros de selectie si sortare. La fel ca toate modulele de memorie ADATA, XPG Dazzle beneficiaza de garantie pe viata.