Philips Fidelio E6
Periferice

IFA 2015: Philips a prezentat noi sisteme audio si boxe

Philips Fidelio E6

Gibson Innovations a prezentat la IFA 2015, noi sisteme audio si boxe Philips: boxe multi-room care se conecteaza intre ele fara a fi necesara o retea Wi-Fi, soundbar-uri foarte inguste cu sunet exceptional si puternic si Fidelio E6 – cel mai nou produs in gama surround la cerere.

Philips izzy BM50

Boxele Philips Izzy BM5 si BM50 duc conceptul de multi-room la urmatorul nivel, fiind primele din categoria lor care permit conectarea prin Bluetooth, fara o retea Wi-Fi. Este suficient sa va conectati la una dintre ele si sa apasati butonul Izzy Group, iar boxele, chiar daca se afla in camere diferite, se vor conecta intre ele. Distanta dintre camere nu este o problema, pentru ca au o raza de actiune de pana la 100 de metri. In plus, puteti conecta pana la 5 boxe Philips Izzy.

Philips izzy BM5

Ambele boxe au un design deosebit si sunt capabile sa redea sunetul la o calitate excelenta. Philips Izzy BM5 se conecteaza prin Bluetooth la orice device care permite acest lucru. Philips Izzy BM50 are o putere de 40W si ofera in plus redare de pe memorii USB, CD-uri audio sau de la radio, solutii unice pentru un sistem multi-room.

Philips Soundbar HTL7140B

Desi soundbar-ul Philips HTL7140B este compact, avand doar 3,8 cm inaltime si 5,4 cm adancime, este un adevarat sistem audio cu 5.1 canale, cu cate 3 difuzoare pentru sunete medii si cate un tweeter de fiecare parte. Asistat de tehnologia Ambisound, soundbar-ul Philips reuseste sa creeze un sunet captivant, care nu depinde de forma sau dimensiunile camerei. Veti fi uimiti de sunetul puternic, de 320W, oferit de acest sistem audio compact.

Philips Fidelio E6

Sistemul de boxe Philips Fidelio E6 este cel mai nou sosit in gama surround la cerere si ofera acum un sunet Hi-Fi cu 5.1 canale, un design modern si posibilitati inovative de conectare pentru cei care apreciaza cu adevarat sunetul de calitate in timpul auditiilor muzicale sau a vizionarii filmelor. In configuratie normala, sistemul reda un sunet stereo la o calitate deosebita. Dar, in doar cateva secunde, partile superioare ale boxelor se desprind pentru a fi plasate in spate, astfel ca se poate transforma, la cerere, intr-un adevarat sistem surround 5.1.

Philips Fidelio E6 este primul din gama surround la cerere cu boxe frontale cu difuzoare de 3 inchi care preiau si rolul canalului central. Rezultatul unei astfel de configuratii fiind un sunet 5.1 care te inconjoara din toate directiile, cu o claritate deosebita. Pentru un sunet ca intr-o sala de cinema, cu un bas puternic si bogat, sistemul are si un subwoofer cu conexiune wireless. De asemenea, pentru a va bucura de orice tip de continut video High Definition, Fidelio E6 are conectori HDMI care suporta chiar si rezolutii 4K.