Logitech G410
Periferice

Logitech G410 Atlas Spectrum TKL are taste mecanice Romer-G exclusive

Logitech G410

Logitech a lansat Logitech G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboard o tastatura ultra-usoara dedicata gamerilor, cu taste mecanice Romer-G exclusive.

Oferind o actionare cu 25% mai rapida decat alte modele standard de tastaturi mecanice, Logitech G410 Atlas Spectrum TKL are o rezistenta crescuta in timp, iluminare color inteligenta si un design tenkeyless.

Tastatura mai include si Arx Control Integration, o aplicatie specifica Logitech G care afiseaza o gama larga de informatii ale jocurilor pe dispozitivele mobile. Logitech G410 Atlas Spectrum detine switch-uri mecanice Romer-G care ofera o actionare cu 25% mai rapida decat orice alt model de tastatura cu switch-uri mecanice. Cu un punct de actionare de 1.5mm, switch-urile Romer-G primesc comenzile mult mai rapid, oferind un avantaj in disputele oficiale cu actiuni in care conteaza si o milisecunda. Cu o rezistenta crescuta de pana la 70 de milioane de accesari ale tastelor si cu o perioada de viata cu pana la 40% mai lunga decat alte modele aflate la ora actuala pe piata.

Tastatura Logitech G410 Atlas Spectrum poate fi transportata cu incredere si cu usurinta acasa la un prieten sau la o competitie de gaming, reusind sa se adapteze si in locurile inghesuite. Neavand tastele destinate calculelor matematice amplasate de obicei in partea dreapta a unei tastaturi normale, sau a tastelor macro, tastatura reuseste sa obtina si sa ofere un spatiu mult mai mare pentru miscarile facute cu mouse-ul. In plus, design-ul compact reuseste sa aduca mainile utilizatorilor mai aproape pentru un comfort imbunatatit, caracteristica importanta pentru gamerii profesionisti.

Lumina de fundal a tastelor faciliteaza gasirea mai rapida in intuneric a comenzilor dintr-un joc. Folosita impreuna cu Logitech Gaming Software, este posibila personalizarea fiecarei comenzi in parte dintr-o paleta de nici mai mult si nici mai putin de 16,8 milioane de culori. Prin intermediul software-ului Logitech se pot sincroniza anumite functii de iluminare pentru dispozitivele din gama G pentru a putea tine mai usor urma comenzilor in joc sau pentru a folosi mai repede anumite comenzi ori pentru a crea profile de joc personalizate. De asemenea, nivelul de luminozitate poate fi reglat pentru a crea ambianta agreata in functie de joc. Tastatura Logitch G410 Atlas Spectrum ofera o arie uniforma de acoperire a luminozitatii tastelor pentru un aspect curat si usor de citit.

Logitech Arx Control este o aplicatie gratuita disponibila pe platformele iOS si Android care permite dispozitivelor mobile sa afiseze informatii din joc plus alte date si statistici. Logitech G410 Atlas Spectrum vine si cu un dock Arx Control – un suport care poate fi conectat la oricare din dispozitivele mobile indiferent daca este vorba de telefonul mobil sau de tableta si care poate fi asezat oriunde pe birou in timp ce este folosita aplicatia.

Tastatura este anuntata sa apara la inceputul lunii octombrie 2015 in Europa la un pret recomandat de 149 euro. Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati gaming.logitech.com sau adresa noastra de blog.